Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem, ilyen csak a filmeken van, aztán mégsem? (!) (Még mindig sokkban vagyok!)

14. Nekem az biztos hogy nem kellene, de azért próbáltam lelket önteni beléd! ;)
Maradok a férfi-nő vonalon, tudom ez az a nyugati elmebetegséggel szembe megy, de hát vállalom. Hála Istennek, a többség még mindig ilyen, a rikácsoló szélsőségesek meg nem rúgnak labdába, hiába a világméretű média támogatottság. Látom, te is normális vonalon mozogsz, szóval felejtsd el ezt a lényt. Emberileg biztos normális, de társként, szexuális partnerként nem fog működni. Majd talál egy hasonló "C" vágányra tévedt embert, aztán kerek lesz neki is a világ.

Én ezt a témát nem akartam firtatni, számomra nem, nem normális. Nem is akarok velük azonosulni, sőt, meg sem akarom érteni őket. Ha emberileg kijövök velük akkor szimbiózisban élhetünk egymás mellett a társadalomban, ha nagyképűek, hencegnek vele, többnek és okosabbnak érzik magukat a többség felett, akkor keményen elítélem őket.
A normalitás az az, hogy a férfi férfi, a nő az nő. Ami ettől eltér az nem normális, de ezt ők is tudják, csak nem tudják feldolgozni. Erre azt mondom, az élet nem oszt egyforma lapokat, másoknak meg más problémáik lehetnek önmagukkal. Ami ma megy az egy brutálisan erőszakos elfogadtatási kényszer a békés és normális többségi társadalommal szemben. Ez bőven kontraproduktív, de ha megfigyeled, a cél a folyamatos ellentét szítás minden és mindenki között.
Szóval én nem veszem fel a kesztyűt, elfogadom azt aki velem is normális, nem fogadom el azt, aki keresztbe tesz. Nem hiszek az egyenlőségben, senki sem egyforma, léteznek jó és rossz dolgok, az önálló és kritikus ítélkezés az egyén túlélését szolgálja. Szóval a manapság divatos felfogás számomra magától az ördögtől való, és az emberiség is a pokolba tart, vagy már ott is van.

#18 Na ne használj ilyen nagy szavakat...
Olvasol pár szélsőjobbos konteót arról, hogy a melegek miatt omlik össze a társadalom, aztán azt hiszed hogy ez racionális, sőt, mélyen analitikus vélemény. Nem az...
Amúgy a "hölgy" csak simán pasisan viselkedett; inceléknél szokott trend lenni a toporzékolás, ha nem kapják meg amit akarnak.
Nem tudom hogy milyen válaszra vagy kíváncsi, sőt, azt sem hogy erre mit lehet mondani, max annyit hogy örülj, hogy szóban elmondta mielőtt még vetkőzésre került volna a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!