Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hittem, ilyen csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem, ilyen csak a filmeken van, aztán mégsem? (!) (Még mindig sokkban vagyok!)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy külföldi nővel. Itt M-n ismerkedtünk meg a Balatonon, egy buliban. Elérhetőséget cseréltünk. Cseten rendszeresen beszéltünk, majd telefonon és skypeon is. Találkozni szerettem volna vele. Találkoztunk, mert leutaztam hozzá a városába. Nagyon sokat beszélgettünk személyesen is, sétáltunk, megfogtuk egymás kezét. Majd megcsókoltam. Én nagyon kívántam, de mondta semmit nem akar elsietni, találkozzunk többször. Egyre többet beszélgettünk skypeon, egyre több mindenről. Egy nap azt írta, belém szeretett, de nem tudja, hogy el tudnám-e fogadni őt. Írtam ne hülyéskedjen, odáig vagyok érte. Mondhat bármit, elfogadom. Erre azt válaszolta, hogy neki voltak műtétei. Azt hittem az zavarja hogy hegei vannak. Mondtam jó. Azt mondta, tudja hogy ez a műtét Mo-n nem elfogadott. Azt hittem valamilyen ritka betegsége van, ekkor aggódni kezdtem. Majd jött az, amire nem számítottam: ő valamikor férfi volt! Azaz neki konkrétan nemátalakító műtéte, és több plasztikai műtéte volt. Arc/mellplasztika. Én ott sokkot kaptam, levegőt sem kaptam. Azt hittem ez vmilyen szivatás, vagy nem tudom mit hittem, de nem hittem el. Ezt mondtam is neki. Erre átküldte a nemátalakító műtétének az orvosi papírjait. Második sokkot kaptam ekkor. Kérdezte hogy ezek után is elfogadom-e? Azt mondtam emberként igen, de ezek után nem tudok nőként tekinteni rá. Sírni kezdett, hogy mindig ez történik, sehol senki nem fogadja el őt nőként miután megtudják hogy férfi volt. Sokkban voltam, de próbáltam vígasztalni, hogy valaki majd csak akad, de sajnálom nem én vagyok az. Erre elkezdett kiabálni, hogy kirekesztő vagyok, és uolyan fóbiás tőle, mint akikkel eddig próbált összejönni. Az egész irreális volt, és azt mondtam, beszélni beszélhetünk, de nem akarok tőle/vele kapcsolatot. Erre szó szerint elküldött az anyámba, és letiltott mindenhonnét. Szerintetek mégis mit kellett volna tennem? Elfogadnom hogy férfi volt? Miért volt baja az, hogy én ezt nem tudom elfogadni egy kapcsolatban?
2022. júl. 24. 20:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Attól még le fog tudni szopni, ki tudja verni rendszeresen, meg análba is tolhatod! Ne legyél már finnyás, meg különben is, ma már ez a menő, hamarosan még béke nóbel díjat kaphatsz, amiért ennyire elfogadó vagy. Én szurkolok neked!
2022. júl. 24. 21:30
 12/23 A kérdező kommentje:
11-es szivesen áadom neked. Privátban mehet a telszáma?
2022. júl. 24. 21:38
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
12. Házas vagyok, lemaradtam erről a lehetőségről. Majd a következő életemben bepótolom, becs' szó! ;)
2022. júl. 24. 21:44
 14/23 A kérdező kommentje:
Jó kifogás. Neked sem kellene ilyen, csak nem vallod be.
2022. júl. 24. 21:47
 15/23 anonim ***** válasza:
77%

14. Nekem az biztos hogy nem kellene, de azért próbáltam lelket önteni beléd! ;)

Maradok a férfi-nő vonalon, tudom ez az a nyugati elmebetegséggel szembe megy, de hát vállalom. Hála Istennek, a többség még mindig ilyen, a rikácsoló szélsőségesek meg nem rúgnak labdába, hiába a világméretű média támogatottság. Látom, te is normális vonalon mozogsz, szóval felejtsd el ezt a lényt. Emberileg biztos normális, de társként, szexuális partnerként nem fog működni. Majd talál egy hasonló "C" vágányra tévedt embert, aztán kerek lesz neki is a világ.

2022. júl. 24. 21:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Ezek után, már abban sem vagyok biztos hogy emberileg normális.
2022. júl. 24. 22:01
 17/23 anonim ***** válasza:
69%

Én ezt a témát nem akartam firtatni, számomra nem, nem normális. Nem is akarok velük azonosulni, sőt, meg sem akarom érteni őket. Ha emberileg kijövök velük akkor szimbiózisban élhetünk egymás mellett a társadalomban, ha nagyképűek, hencegnek vele, többnek és okosabbnak érzik magukat a többség felett, akkor keményen elítélem őket.

A normalitás az az, hogy a férfi férfi, a nő az nő. Ami ettől eltér az nem normális, de ezt ők is tudják, csak nem tudják feldolgozni. Erre azt mondom, az élet nem oszt egyforma lapokat, másoknak meg más problémáik lehetnek önmagukkal. Ami ma megy az egy brutálisan erőszakos elfogadtatási kényszer a békés és normális többségi társadalommal szemben. Ez bőven kontraproduktív, de ha megfigyeled, a cél a folyamatos ellentét szítás minden és mindenki között.

Szóval én nem veszem fel a kesztyűt, elfogadom azt aki velem is normális, nem fogadom el azt, aki keresztbe tesz. Nem hiszek az egyenlőségben, senki sem egyforma, léteznek jó és rossz dolgok, az önálló és kritikus ítélkezés az egyén túlélését szolgálja. Szóval a manapság divatos felfogás számomra magától az ördögtől való, és az emberiség is a pokolba tart, vagy már ott is van.

2022. júl. 24. 22:14
 18/23 A kérdező kommentje:
Abban nagyon egyet értek veled, hogy a világ, a társadalom értékrendje már szinten alatti erkölcsileg és lassan szellemileg is. Ehhez pedig tagadhatatlan, hogy az LMBTQ nagyon nagy részt közrejátszik. Csak ezt sem akarják sem átlátni, (mélyebb analítikusabb gondolkodásra van ehhez szükség és racionalitásra) sem pedig megérteni.
2022. júl. 24. 22:18
 19/23 anonim ***** válasza:
52%

#18 Na ne használj ilyen nagy szavakat...

Olvasol pár szélsőjobbos konteót arról, hogy a melegek miatt omlik össze a társadalom, aztán azt hiszed hogy ez racionális, sőt, mélyen analitikus vélemény. Nem az...

Amúgy a "hölgy" csak simán pasisan viselkedett; inceléknél szokott trend lenni a toporzékolás, ha nem kapják meg amit akarnak.

Nem tudom hogy milyen válaszra vagy kíváncsi, sőt, azt sem hogy erre mit lehet mondani, max annyit hogy örülj, hogy szóban elmondta mielőtt még vetkőzésre került volna a sor.

2022. júl. 24. 22:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Baromira örülök köszi. Miért nem a legeslegelején közölte? Megcsókoltam!!! Egy nőt, akinek farka volt valamikor pár éve! Kihagytam volna, ha elmondja időben.
2022. júl. 24. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!