Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt hittem, ilyen csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem, ilyen csak a filmeken van, aztán mégsem? (!) (Még mindig sokkban vagyok!)

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy külföldi nővel. Itt M-n ismerkedtünk meg a Balatonon, egy buliban. Elérhetőséget cseréltünk. Cseten rendszeresen beszéltünk, majd telefonon és skypeon is. Találkozni szerettem volna vele. Találkoztunk, mert leutaztam hozzá a városába. Nagyon sokat beszélgettünk személyesen is, sétáltunk, megfogtuk egymás kezét. Majd megcsókoltam. Én nagyon kívántam, de mondta semmit nem akar elsietni, találkozzunk többször. Egyre többet beszélgettünk skypeon, egyre több mindenről. Egy nap azt írta, belém szeretett, de nem tudja, hogy el tudnám-e fogadni őt. Írtam ne hülyéskedjen, odáig vagyok érte. Mondhat bármit, elfogadom. Erre azt válaszolta, hogy neki voltak műtétei. Azt hittem az zavarja hogy hegei vannak. Mondtam jó. Azt mondta, tudja hogy ez a műtét Mo-n nem elfogadott. Azt hittem valamilyen ritka betegsége van, ekkor aggódni kezdtem. Majd jött az, amire nem számítottam: ő valamikor férfi volt! Azaz neki konkrétan nemátalakító műtéte, és több plasztikai műtéte volt. Arc/mellplasztika. Én ott sokkot kaptam, levegőt sem kaptam. Azt hittem ez vmilyen szivatás, vagy nem tudom mit hittem, de nem hittem el. Ezt mondtam is neki. Erre átküldte a nemátalakító műtétének az orvosi papírjait. Második sokkot kaptam ekkor. Kérdezte hogy ezek után is elfogadom-e? Azt mondtam emberként igen, de ezek után nem tudok nőként tekinteni rá. Sírni kezdett, hogy mindig ez történik, sehol senki nem fogadja el őt nőként miután megtudják hogy férfi volt. Sokkban voltam, de próbáltam vígasztalni, hogy valaki majd csak akad, de sajnálom nem én vagyok az. Erre elkezdett kiabálni, hogy kirekesztő vagyok, és uolyan fóbiás tőle, mint akikkel eddig próbált összejönni. Az egész irreális volt, és azt mondtam, beszélni beszélhetünk, de nem akarok tőle/vele kapcsolatot. Erre szó szerint elküldött az anyámba, és letiltott mindenhonnét. Szerintetek mégis mit kellett volna tennem? Elfogadnom hogy férfi volt? Miért volt baja az, hogy én ezt nem tudom elfogadni egy kapcsolatban?
2022. júl. 24. 20:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Te, még jobban jártál, mint anno ismerős buliban ...kevert a "csajjal" meg minden azt vitte ki, hogy megdugja erre egy falloszt kapott (ez a 90-es években volt, akkor még a bré ott volt a "csajoknak a lába között" :D).
2022. júl. 24. 20:29
 2/23 A kérdező kommentje:
Ne már! Az sem semmi!
2022. júl. 24. 20:30
 3/23 Noren1989 ***** válasza:
23%
Olyan fasza a sztori, h még engem is felizgatott 😉🤔😅🤣🤣🤣
2022. júl. 24. 20:33
 4/23 A kérdező kommentje:
Megadjam az elérhetőségét? Szerintem örülne ha tudná, hogy van valaki aki elfogadja. Elküldjem privátban a telszámát?
2022. júl. 24. 20:35
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
De amúgy ha úgy vesszük ez csak a fejedben létezik, ha nem tudnád hogy pasi volt, most vele lennel szerelmesen.
2022. júl. 24. 20:37
 6/23 A kérdező kommentje:
Mi létezik csak a fejemben??? Mi van? Ő küldte el a nemátalakító orvosi iratait!
2022. júl. 24. 20:39
 7/23 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem tudnád, hogy férfi volt, akkor fel sem merült volna benned. Szerintem engem ez nem zavarna, pedig hetero vagyok.

Ha ilyen műtetem lett volna, én nem mondanám el senkinek.

2022. júl. 24. 20:46
 8/23 A kérdező kommentje:
Én is heteró vagyok, de nem akarok olyannal kapcsolatot aki vmikor himbilimbivel élt, de lenyisszantotta.
2022. júl. 24. 20:48
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól csókol?😗😆
2022. júl. 24. 20:55
 10/23 A kérdező kommentje:
Pfuuu ne is mond, mert elképzeltem hogy anno mi volt a lábai közt, és rosszul lettem fizikailag.
2022. júl. 24. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!