Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne legyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyenek félelmeim a közelgő randimon?

Figyelt kérdés
Szombaton randim lesz egy nővel, és félek hogy szexre kerül a sor. Az igazság az hogy nem vagyok jól eleresztve odalent. Valamivel átlag alatt vagyok, és tartok attól hogy a nő mit szól hozzá. Az előző barátnőm is nagyban hibás emiatt. Néha megjegyezte poenból hogy nem bánná ha pár centivel nagyobb lenne. Amióta nem vagyunk együtt kicsit tartok tőle hogy ezt a következő lány is a szememre fogja hányni. :/

2022. júl. 21. 17:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#10 Elképzelhető. Mondjuk sosem volt probléma a szex, ezért is lepett meg nagyon amit mondott. Összetalálkoztunk pár héttel a szakítás után, beszélgettünk, én felhoztam a szex témát, és hogy azért az mindig jó volt, erre ő megjegyezte poénosan hogy igen, de azért mindig jól jött volna még rá pár centi. Napokkal később átjött hozzám, pár nálam maradt holmiáért. Én megkérdeztem miért mondta azt amit, erre ő azt válaszolta hogy csak poén volt, és én mindent magamra veszek, meg hogy csak azért mert az exei méretei nagyobbak voltak, még nem jelenti azt hogy az enyém rossz volt. Biztos nem azért mondta hogy jól érezzem magam, de attól még lehet hogy igaz amit állított.
2022. júl. 21. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11-es Akkor vedd elő a józan paraszti eszed!

Eleve nem kellett volna felhoznod a szexet, ő nagyon kis kedvesen leütötte. Utána már kár volt még rálépned erre az ösvényre, ha minden partnerének 10cm alatt lett volna is ezt mondja!

Ha amíg együtt voltatok nem volt gond, akkor hidd el nincs is. Amúgy a tiéd nagyobb az átlagnál, és semmi köze a méretnek a jó szexhez.

2022. júl. 21. 23:08
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Köszi a bíztatást. Már én is bánom hogy ilyen helyzetbe hoztam magam nála. A legrosszabb pedig hogy én hülye még vissza se szóltam neki semmit, csak hagytam hogy átgázoljon rajtam ezzel. Megpróbálok nem gondolni erre. Nem hagyom hogy a jelenleg kialakulóban lévő kapcsokatra kihasson.
2022. júl. 21. 23:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Sose bánkódj amiatt, hogy nem vágtál vissza neki. A bosszú nem jó dolog, a harag meg rossz tanácsadó.

Éld a magad eddigi életét, a mérteden ne rágódj. Ezt a válaszokból is lemérheted.

Ffi.

2022. júl. 22. 07:23
 15/16 A kérdező kommentje:
#12 Mekkora az átlag, ha az enyém átlag feletti?
2022. júl. 22. 13:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Különféle források, különféle méreteket tüntetve föl.

Általában a 14-16 cm-t közli a legtöbb adat. Bizonyára lesznek, akik engem emiatt lepontoznak, de ez az ő dolguk.

10 évig laktam kollégiumban + a katonaság, ahol - ugyebár - mi fiúk, nem szégyelltük magunkat egymás előtt, hiszen a mi kaszárnyánkban csak közös zuhanyozás volt lehetséges. Láttuk egymást elernyedt, de merev hímvesszővel is. Nyugodtan elhiheted nekem, hogy a többség is az előbbi méretek körüli lehetett, de egyikünk sem méregette centivel a másik előtt.

Úgyhogy, ne érezd magad kilógónak az átlagból.

Mereven a vastagság is különféle volt, de most utólag becsülve 3,5-4,5 cm között lehetett. Viszont egy építőtáborban láttam, amikor vizeltünk, hogy az egyik fiúnak lankadtan is lehetett a vastagsága (nem túlzok) kb. 3,0-3,5 cm. Azóta sem láttuk egymást, elválasztott bennünket az élet.

2022. júl. 22. 15:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!