Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne legyenek félelmeim a közelgő randimon?

11-es Akkor vedd elő a józan paraszti eszed!
Eleve nem kellett volna felhoznod a szexet, ő nagyon kis kedvesen leütötte. Utána már kár volt még rálépned erre az ösvényre, ha minden partnerének 10cm alatt lett volna is ezt mondja!
Ha amíg együtt voltatok nem volt gond, akkor hidd el nincs is. Amúgy a tiéd nagyobb az átlagnál, és semmi köze a méretnek a jó szexhez.

Sose bánkódj amiatt, hogy nem vágtál vissza neki. A bosszú nem jó dolog, a harag meg rossz tanácsadó.
Éld a magad eddigi életét, a mérteden ne rágódj. Ezt a válaszokból is lemérheted.
Ffi.

Különféle források, különféle méreteket tüntetve föl.
Általában a 14-16 cm-t közli a legtöbb adat. Bizonyára lesznek, akik engem emiatt lepontoznak, de ez az ő dolguk.
10 évig laktam kollégiumban + a katonaság, ahol - ugyebár - mi fiúk, nem szégyelltük magunkat egymás előtt, hiszen a mi kaszárnyánkban csak közös zuhanyozás volt lehetséges. Láttuk egymást elernyedt, de merev hímvesszővel is. Nyugodtan elhiheted nekem, hogy a többség is az előbbi méretek körüli lehetett, de egyikünk sem méregette centivel a másik előtt.
Úgyhogy, ne érezd magad kilógónak az átlagból.
Mereven a vastagság is különféle volt, de most utólag becsülve 3,5-4,5 cm között lehetett. Viszont egy építőtáborban láttam, amikor vizeltünk, hogy az egyik fiúnak lankadtan is lehetett a vastagsága (nem túlzok) kb. 3,0-3,5 cm. Azóta sem láttuk egymást, elválasztott bennünket az élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!