Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ne legyenek félelmeim a közelgő randimon?

Azt tudom neked tamácsolni hogy ne higgyj el mindent egy nőnek.
Mindenki más, nem a te hibád hogy nem akkora mint amilyet ő vagy más szeretne, azzal nem kell foglalkoznod.
Aki pedig jól szeret, nem a méreteddel fog foglalkozni.
Vannak akiknek számít a méret és vannak akiknek nem.
Akinek ez kevés és még olyan érzéketlen hogy szóvá is teszi, hogy alacsonyabb önbecsülésed legyen annak ki kell adni az útját.
Idézem: "Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni".
Mellesleg sokan oda vannak a kicsiért, sokan azt jobban élvezik.
Ez ilyen, embere válogatja.
Nem kell félned emiatt, úgyhogy fel a fejjel!😉
21N

Nem értem, hogy miért randizol valakivel, ha félsz a szextől. (Mások pont azért randiznak.)
A kicsi pöcörőt meg nem kell szégyellni, mert az is több, mint a semmi.
Ha egy csaj megjegyzi, hogy nagyobbra számított, akkor az egy nagyon bunkócska teremtés. Egy ilyen beszólásra én egyből rávágnám, hogy: Bocsi szivi, de úgy tűnik, hogy csak ennyit érdemelsz. :D

3: Nem beszéltünk erről egyáltalán.
Mikor megkérdeztem a volt baratnőmet hogy miért mondta ezt, ő azt felelte, hogy mert az előző pasijainak nagyobb volt. Nem tudtam előtte hogy a nők körében mi számít jónak, kicsinek, de ezek szerint az enyém nem az átlagos méretek közé tartozik. Soha nem mértem meg előtte, de a napokban lemértem kíváncsiságból hogy mekkora mereven, és kb 14-15 cm.

Ez első randi? Akkor valószínűleg nem lesz szex.
Ettől felesleges félni, ha megvan az összhang, akkor jó lesz a szex, ha nincs, akkor az meg nem a méreten múlik. Törekedni kell a másiknak örömöt okozni, felizgatni, kielégíteni, ez csak azon múlik, mennyire figyelsz oda a másikra.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!