Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne legyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyenek félelmeim a közelgő randimon?

Figyelt kérdés
Szombaton randim lesz egy nővel, és félek hogy szexre kerül a sor. Az igazság az hogy nem vagyok jól eleresztve odalent. Valamivel átlag alatt vagyok, és tartok attól hogy a nő mit szól hozzá. Az előző barátnőm is nagyban hibás emiatt. Néha megjegyezte poenból hogy nem bánná ha pár centivel nagyobb lenne. Amióta nem vagyunk együtt kicsit tartok tőle hogy ezt a következő lány is a szememre fogja hányni. :/

2022. júl. 21. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Azt tudom neked tamácsolni hogy ne higgyj el mindent egy nőnek.

Mindenki más, nem a te hibád hogy nem akkora mint amilyet ő vagy más szeretne, azzal nem kell foglalkoznod.

Aki pedig jól szeret, nem a méreteddel fog foglalkozni.

Vannak akiknek számít a méret és vannak akiknek nem.

Akinek ez kevés és még olyan érzéketlen hogy szóvá is teszi, hogy alacsonyabb önbecsülésed legyen annak ki kell adni az útját.

Idézem: "Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni".

Mellesleg sokan oda vannak a kicsiért, sokan azt jobban élvezik.

Ez ilyen, embere válogatja.

Nem kell félned emiatt, úgyhogy fel a fejjel!😉

21N

2022. júl. 21. 17:19
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem, hogy miért randizol valakivel, ha félsz a szextől. (Mások pont azért randiznak.)

A kicsi pöcörőt meg nem kell szégyellni, mert az is több, mint a semmi.

Ha egy csaj megjegyzi, hogy nagyobbra számított, akkor az egy nagyon bunkócska teremtés. Egy ilyen beszólásra én egyből rávágnám, hogy: Bocsi szivi, de úgy tűnik, hogy csak ennyit érdemelsz. :D

2022. júl. 21. 17:23
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem volt még hasonló témákról szó köztetek amiből le tudnád szűrni hogy áll ehhez a méret kérdéshez? Valóban vannak nők akik nem szeretik a kis mérettel rendelkező pasikat. A női nemi szervek is tök különbözőek. Valakinek egy 12 is tud örömet okozni és vannak akik meg sem érzik csak 18 fölött.. Ne az exedbölj indulj ki nem minden nő ilyen tapintatlan 😊 Ha meg van köztetek a kellő vonzalom és kémia és igyekszel neki mindenhogy örömet okozni szerintem nem lesz gond.
2022. júl. 21. 17:25
 4/16 A kérdező kommentje:

3: Nem beszéltünk erről egyáltalán.

Mikor megkérdeztem a volt baratnőmet hogy miért mondta ezt, ő azt felelte, hogy mert az előző pasijainak nagyobb volt. Nem tudtam előtte hogy a nők körében mi számít jónak, kicsinek, de ezek szerint az enyém nem az átlagos méretek közé tartozik. Soha nem mértem meg előtte, de a napokban lemértem kíváncsiságból hogy mekkora mereven, és kb 14-15 cm.

2022. júl. 21. 17:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez első randi? Akkor valószínűleg nem lesz szex.

Ettől felesleges félni, ha megvan az összhang, akkor jó lesz a szex, ha nincs, akkor az meg nem a méreten múlik. Törekedni kell a másiknak örömöt okozni, felizgatni, kielégíteni, ez csak azon múlik, mennyire figyelsz oda a másikra.

2022. júl. 21. 17:47
 6/16 anonim ***** válasza:
94%
Ha meg van a kémia és az összhang én nagyon jól meglennék 15 centivel. Az exemnek is úgy körül volt, vastag sem volt teljesen átlag. Mégis mindig el tudtam menni mert minden klappolt köztünk. 😊 Plusz ha az előjátékba is fektetsz energiát szerintem semmi probléma nem lesz.
2022. júl. 21. 18:18
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
A közölt méreted nagyon-nagyon sok nőnek megfelelő. Az előző nagyobbhoz volt szokva, de a mostaninak lehet, hogy éppen megfelel. Hajrá és nem izgulj! Ha egyik nőn él is így aggódnál, akkor magadra maradnál.
2022. júl. 21. 18:22
 8/16 A kérdező kommentje:
7: Remélem hogy megfelel neki. Nem aggódnék ha a volt barátnőm nem mondta volna ezt. Igaz az én hibám, mert a szakításunk után én hoztam fel a szex témát, és akkor mondta. Néha eszembe jut hogy mi van ha a mostani csaj is ugyanúgy nagyobb méretekhez van szokva, pedig tudom hogy nem kellene ilyesmin rágódnom. Megpróbálok nem gondolni rá, és pozitívan hozzáálni.
2022. júl. 21. 19:14
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja és ez a harmadik randink lesz, nem az első. Elfelejtettem említeni.
2022. júl. 21. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A régi csajod a szakítás után bosszúból is mondhatta, csak ezért, hogy lelki fájdalmat okozzon neked. Elérte a célját, tehát ne aggódj. Ha a mostaninak is kevésnek tűnik, lesz következő.
2022. júl. 21. 21:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!