Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy mosoly, miért gondolom tovább?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel közel lakunk egymáshoz, nekem eléggé tetszik. Egy ideig magázódtunk, aztán ő tegeződést kezdeményezett. Nagy ritkán váltunk pár szót, hasonló hobbinkról, egyébként csak köszönünk, ha összefutunk. Néha viszont megegereszt egy kedves mosolyt,ami nekem olyan jól esik. Ésszel tudom, hogy semmit nem jelent, de mégis hajlamos vagyok továbbgondolni és mindenben jelt látni. Mit lehet ezzel kezdeni?2022. júl. 21. 12:10
1/6 anonim válasza:
Azért látsz benne többet, mert nincsenek lekötve a vegyértékeid, szabad vagy, és tudat alatt is keresed a párt magadnak. Ezért könnyen félreértesz egy jószomszédi vagy kollégiális mosolyt is.
2/6 anonim válasza:
Egy próbát megér: közelíts feléje, mosolyogj rá, kezdj valamilyen okból beszélgetést, kedvesen csevegj vele. Talán kapcsol...
3/6 anonim válasza:
Ritka az a pasi aki barmelyik nőt el akarná riasztani szinte mindegyik nyalis mindegyiknek
4/6 anonim válasza:
A 80 éves szomszédnénivel is így beszélek, azaz a csókolom után tegezem, mert hát ez a magázódásos cucc olyan távolságtartó, vagy túl perverzre lehet kihozni, de köztes állapota nincs.
6/6 anonim válasza:
Lehet azért képzeled bele a jelt, mert neked szól valami ebből a történetből. Jó három hónapja elkezdtem picit másként értékelni a dolgaim, azóta máshogy viszonyulnak hozzám a nők, némelyik mosolyog, némelyik kacsint.. pedig ugyanaz a férfi vagyok, jelenleg szeretek egyedül lenni s nem képzelek a jelek mögé különösebb jelentést. (pedig lehet kellene?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!