Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összekötnéd az életed valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összekötnéd az életed valakivel, akit nem szeretsz?

Figyelt kérdés

A mindennapokban jól elvagyok, és kölcsönösen együtt a legjobb a szex. Elfogadja a hibáidat, tudtok együtt nevetni. Hasonló gondolkodás mód, életfelfogás.

De nincs szerelem, amit nem tudok mivel magyarázni. Korábban voltam szerelmes és az az érzés hiányzik.

2022. júl. 20. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Én azt gondolom, hogy egy házasságban a legfontosabb a szeretet, a tisztelet és a megbecsülés hosszútávon. Az szerintem nem számít, hogy volt-e szerelmes lángolás valaha, mert úgy is elmúlik egy idő után.

Régen ALAPBÓL szerelem nélküli házasságok voltak, többségük kiválóan működött. Mostanság pedig rengeteg "szerelmi házasság" van, mégis felbomlik jó nagy részük pár év után.

Ha kifejezetten jól megvagytok együtt, megbecsül téged, felnéz rád, elfogad téged, akkor semmiképpen ne rúgjad fel a kapcsolatot, csak azért, mert más jellegű az érzés amit iránta érzel, mint amit más iránt éreztél egy korábbi kapcsolatban (ami sikertelen volt, hiszen most mással vagy).

2022. júl. 26. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Ez nehéz kérdés,mert a szerelem elmúlik.
2022. júl. 26. 12:40
 13/18 anonim ***** válasza:

Érdekből?

Elég sok érdekember van manapság, ami azt illeti.

2022. aug. 26. 14:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha!
2022. aug. 26. 18:25
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

A szerelem múlandó a szeretet a megértés a tisztelet ez az érték és meg kel maradjon örökre.

Szerelem :Hány szerelmi házasság megy gajra?

Én a te helyedben vele élnék tovább hagynák időt magamnak.

Meglátod az évek alatt hogy tovább

Magam részéről sok éve így indult a kapcsolatom 23évet èltünk együtt mig az örök életbe nem költözött el.

Kb6év telt el mikor éreztem hogy szerelmes vagyok

Ha most újra kezthetnék mindent akkor is hozzá mennék még ilyen rövid időre is!Soha ki nem hagynám az életemből.

2022. aug. 27. 09:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Jól elvagytok... azért ez nekem nem annyira meggyőző. Szeretet kell, méghozzá komoly szinten, ahhoz hogy túl tudjatok lépni a nehézségeken. Ha az nincs, nincs értelme.
2022. szept. 15. 23:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy egy harmonikus, tartós kapcsolattá váljon az együttélés, hosszú távon, ahhoz kell a szerelem, ami aztán mély szeretet kapcsolattá, szövetséggé alakul.

Ez a fajta szeretet egészen más minőségű és mélységű, mint a más emberekhez fűződő szeretet. Benne van a szexuális vonzalom is, tehát nagyon is összetett.

2022. szept. 16. 05:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem. Ez így nekem csak barátság extrákkal kapcsolat lenne, semmiféleképpen nem házasodnék vele ha nem szeretek bele.
2022. szept. 16. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!