Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekötnéd az életed valakivel, akit nem szeretsz?
Figyelt kérdés
A mindennapokban jól elvagyok, és kölcsönösen együtt a legjobb a szex. Elfogadja a hibáidat, tudtok együtt nevetni. Hasonló gondolkodás mód, életfelfogás.
De nincs szerelem, amit nem tudok mivel magyarázni. Korábban voltam szerelmes és az az érzés hiányzik.
2022. júl. 20. 16:53
1/18 anonim válasza:
Szerintem ez az, ami kell a hosszútávhoz
2/18 A kérdező kommentje:
A szerelem vagy a többi...?
2022. júl. 20. 17:23
3/18 anonim válasza:
Amiket írtál többi. A szerelem nem egyenlő a szeretettel.
4/18 anonim 

válasza:

Nem. Egyszer már megtettem és alig pár év alatt nagyon tönkre is ment. Örülök, hogy vége, soha többé.
6/18 anonim 

válasza:

Azt gondoltam,hogy mindez elég és ez az az àllapot,szint,amit ember elérhet a kapcsolataiban. Mindaddig,mìg nem jött az a valaki,aki annyira felforgatta a vilàgomat és akkora vàgyat ébresztett bennem,ami az eddigi elképzelésemet és józan eszemet felűlìrta. A szerelem kell,a vàgy,újdonsàg. Minden màs megalkuvàs.
7/18 anonim 

válasza:

Nem, barátaim vannak már. A páromba legyek már szerelmes, legalább egy darabig!
9/18 anonim 

válasza:

Kipróbaltam 1 evre egy rendes jót. Mert ne az alfák után rohangáljunk alapon.
Hát 1 év mulva már azt is utáltam ha levegőt vesz, ahelyett hogy megszerettem volna. Inkább undor alakult ki.
10/18 anonim 

válasza:

Nem. Kapcsolatban voltam ilyen emberrel 2 evet. Állandóan őrlődtem, szörnyű volt. Nagyon jó ember volt, de nem illettünk össze. Szakítottam, felszabadultam, azóta boldogabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!