Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a férfiak péniszének a vastagsága kb úgyanolyan vastag mint a csuklójuk?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy kikövetkeztethető a vastagság a csukló kerületéből. Tehát ha én körbemértem a csuklóm az 14,3 cm. Akkor egy normál férfi pénisz kerülete kb: 16,5-17cm mint a csukla, ez reális? 14/L2010. szept. 21. 20:15
11/20 anonim válasza:
igen, a pénisz hosszúsága meg akkora mint az alkarod hosszúsága... -.-
Hhhh...ilyen egy hülyét
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:):D
2010. szept. 21. 20:29
14/20 anonim válasza:
Nézd már meg a csuklódat. Szted egy fiúnak olyan vastag a pénisze?
15/20 anonim válasza:
A férfi pénisz kerülete általában kétszerese, vagy háromszorosa a csuklója kerületének.
16/20 anonim válasza:
Vp=Vs a négyzeten/2
Vp= pénisz térfogata
Vs= segg térfogata
17/20 anonim válasza:
Nem általában nem igaz, persze vannak kivételek!!
Az enyém pl. a derekam átmérőjével egyezik meg a hosszúsága pedig a karoméval!!! :D:D:D:D:D
19/20 Zsirember válasza:
A hosszát úgy tudod lemérni,hogy a középső ujjad becsukod a tenyeredbe.Azt a távolságot ahol az ujjad vége a tenyeredbe ér,és a kinyújtott középső ujjad hegyéig megméred,megkapod a farkad hosszát.
20/20 anonim válasza:
Oké, rendben, de ő a vatagságra szeretne valami arányszámot v. képletet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!