Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elfogadott lenne egy felnőtt férfi és egy tinilány kapcsolata?
Figyelt kérdés
Most nem a társadalom megítélésére gondolok, hanem úgy tényleg összességében, minden erkölcsöt kizárva. Mit kéne egy ilyen kapcsolatról gondolnom? Prűd vagyok, ha nem helyeslem, ha egy 30+-os jár 14 évessel? Vagy 16 évessel? Tényleg én vagyok a rossz, mert "bele akarok szólni más életébe"? Fogalmam sincs már mit gondoljak erről, de tényleg.2022. júl. 18. 04:05
11/17 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez az egyes, hogy sajnos nagyon sok 30-as van egy tini értelmi szintjén, én nagyon sok ilyennel írogattam itt az oldalon és hát a legtöbbjük fogalmazni nem tudott, a magyar nyelvtant nem ismerte, illetve elég gyerekes mentalitása volt, mondhatni tényleg összeillettek egy tinivel. Kérdés az, hogy ez normális, hogy ilyen értelmi szinten vannak? Ettől függetlenül el kéne ítélnem, ha technikailag csak egy hülye gyerek, hiába 30 felett van? És akkor ott vannak azok is, akiknek 14-től 60-ig mindegy, bármelyik korosztállyal megvannak, mert hogy a szerelemben nem a kor számít, ezekről mi legyen a véleményem? Akkor a mentalitásuk szerint egy 11 éves kislány meg egy egy 89 éves öregember kapcsolatát is elkéne fogadnom, mert hogy a kor csak egy szám? Tényleg nem értem. Szerintem, szerény véleményem szerint, ezek az emberek, akik még felnőttként is tinik társaságára vágynak, azok mentálisan és lelkileg sérült emberek, de ez miatt feltétlenül hibáztathatóak? Amilyen családban nőnek fel sokan... Viszont az is tökre igaz, hogy a betegséged nem mentség semmire, megkell tanulni vele együtt élni.
2022. júl. 18. 12:53
12/17 Sunshinedoll válasza:
Dehogy vagy rossz, aki szerint ez rendben van, az vagy pedofil apologista vagy maga is pedofil.
13/17 anonim válasza:
Hát, szerintem az hogy egy tizenéves egy harmincplusszossal jöjjön össze, azt én már pedofíliának veszem, mindegy, hogy milyen érett az egyik fél, vagy hogy már régóta ismerik egymást.
Olyanokat hallottam már, hogy egy 21 éves egy 15 évessel jön össze. Számomra már az is korai, és nem igazán tudom megérteni, hogy ők mégis milyen közös témákat tudnak találni. Tizenéves korban nekem a maximum az 4 év de már az is egy kicsit necces, huszonéves korban meg már sokkal jobban meg tudom érteni, ha nagyobb a korkülönbség. Mondjuk ott már akár 10 év is belefér nekem. Persze, attól is függ ez az egész, hogy a két fél mit szeretne egymástól.
14/17 anonim válasza:
"A kor csak egy szám, a börtön meg csak egy szoba."
15/17 A kérdező kommentje:
#13 Jó, de azért egy 20-on pár évest meg egy 30-on túli embert ne hasonlítgassunk egymáshoz, egy 21 éves még bőven egy "nagyranőtt kamasz" kategória sokszor, úgyhogy ha tényleg szeretik egymást egy értelmesebb 15 éves lánnyal, akkor az szerintem még teljesen rendben van pszichológiai értelemben. Egy 30-as embernek viszont már felnőttnek kéne lennie és itt nem arra gondolok, hogy legyen kocsija, háza, családja, stb. ezek olyan elvárások, amik nem korhoz köthetőek, lehetetlen mindenkitől elvárni, de az értelmi, érzelmi, lelki, mentális érettsége már nem egy tini szintjén kéne, hogy legyen, akkor sem, ha az adott tini amúgy tényleg érettebb személyiségű.
2022. júl. 18. 23:54
16/17 anonim válasza:
Elsős gimisek voltunk, mikor az osztalytàrsam egy 36 éves pasival járt.. Egy mások osztálytàrsam pedig az általános iskolás osztályfőnökével... Akkor is furcsának tartottam. A mai eszemmel pedig undorító és abnormális...
17/17 anonim válasza:
4. , 5. válasznál hogy fájt már az igazság,le is pontozták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!