Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elfogadott lenne egy felnőtt férfi és egy tinilány kapcsolata?
Szerintem nem egészséges.
Egy 30 +-os embernek már teljesen más dolgok kellenének hogy fontosak legyenek az életben. Pl családalapítás, családi otthon kialakítása stb.
Egy 14-16 évesnek mi a fontos? Esetleg majd, hogy milyen lesz az érettségije, de még ez sem jellemző, hanem inkább mit vegyen fel másnap, vagy milyenre lakkozza a körmét - és ez így normális.
Ha egy 30-as férfi nem ezt keresi még egy partnerben, az vagy azért van, mert tényleg kihasználásra játszik, vagy mondjuk ki, defektes, és nem egy rendezett családi élet a vonzó neki, hanem egy konkrétan kislány...
Ekkora korkülönbség később még oké is lehet, de itt még gyerek-felnőtt viszonyról beszélünk.
Ezen nincs mit szépíteni vagy megérteni.
Erről az jutott eszembe egyből hogy 16 éves lánynak is lehet már esze annyi amennyi kéne,de nem is ez volt az első gondolat hanem az hogy 12-14 éves korukban már nem szűzek,tisztelet a kivételnek,de legyen az hogy 15-16 évesen veszíti el,de oké mondjunk 17-18 -at a maradékra meg tisztelet egy pár kivételnek,miről beszélünk?A lánynak ez bejön hogy húú idősebb,tapasztalt,meg a többi ember előtt meglehet mutatni hogy nekem felnőtt csávóm van.Gondolom azvan hogy neki idősebb csávó kell mert az a faja,a vele egykorúak mind gyerekesek,meg nem férfik,stb... az ágyban meg élvezkednek.
Nem tudok mást mondani.
Nekem se normális.
És igen a tinik nyilván felnőttesek próbálnak lenni, pl.:dohányzás, ivás, öltözködés, meg az anyagi javak is mindig számítottak abban ki a népszerűbb, ki hol nyaral stb. Nálunk is mindig volt pár lány akik szerelmesek voltak a nagyokba, vagy a tanárokba, ez a rajongás is furcsa de normálisnak mondható.
Szerintem a felnőtt oldaláról van nagy bibi a fejben, hogy 30+ létére egy kis rajongó kamaszt befűz. Valószínű vannak önértékelési gondok, irányításmánia, meg ki tudja, de nagyon nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!