Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy Alfa-hímet laposra vernek a nője szeme láttára, akkor mi történik?
A visítozást, sírást, jajveszékelést és a többi női reakciót leszámítva milyen következményekkel jár egy ilyen incidens?
A legyőzője nem több ember, hanem egyetlen, aki esetleg nem is olyan feltűnő figura, ezt is fontos megjegyeznem. Nem egy konkrét esetről van szó, hanem egy lehetségesről.
Lehet még a srácnak tekintélye a csaj előtt, vagy többé már nem, mert kiderül a szuperhímről, hogy bizony ő is ember és így már nem kell?!
Ti mit gondoltok?
A Nőknek köztudottan a szarra van igényük.
Azzal, ha verekedsz, lesüllyedsz arra a szintre ahol a tapló gyökér van.
Hát gondolom azért emeled ki ennyire hogy alfa hím, mert az esetleges kapcsolata, nem szerelemből, hanem a hírnevén alapuló felvágási hajlamból adódik-bocs a megfogalmazásért, máshogy nem megy- .
Szerintem ez esetben, a lány rögtön ott hagyja-legalábbis az ilyen lányokat ismerve-, és talán ott helyben, hogy még jobban beletaposson a férfi önérzetébe, talán a legyőzővel kezd el kavarni abban a pillanatban.
Én tudom mit tennék, először is nagyon megijednék, ha komolynak tűnne a sérülése-nem tudna felállni ilyenek- hívnék mentőt-talán rendőrt is a másik ellen, de addigra úgyis elfutnak- és továbbra is aggódnék érte, de mellette állnék míg felépül, és továbbra is, hogy tudja, engem nem az érdekel hogy alfahím, hanem a személyisége, ő maga.
L15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!