Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt, hogy a történtek után még ismerkedni fogok vele?
A házibuliban engem nézett végig, szemezünk is, majd kb 5 percre rá felszedett egy másik gádzsit, amit végig is néztem. Aztán egy hónapra rá, mikor újra találkozunk, mintha mi sem történt volna. Véletlenül úgy alakult, hogy elpirultam és rámosolyogtam (mert nagyon kérdőn és csúnyán nézett rám és oldani akartam a hangulatot), majd jött utánam, de közben végig a telefonját b@szogatta (szerintem a nővel, de ezt nem tudom) ahelyett, h rám koncentrált volna, ha már utánam jött. Jah bocs, amikor nem a telefonját b@zizta, akkor nézegetett, mert gondolom nem volt jobb dolga vagy ki tudja. Eztán marhára pipa lettem és mutattam neki, hogy ne nézzél, ha csak ennyire futja és ezt így csinálod. Ezután baromi csúnyán nézett rám, majd lelécelt.
Neki amúgy nem tűnik fel a saját viselkedése, hogy milyen gáz ?
Bocsánat, hogy így fogalmaztam, de még mindig pipa vagyok.
Normális véleményekért hálás vagyok. Köszönöm előre is.
A mozgólépcsőn, hova nézzen???
Te 1 hónapig erényövben jártál bizonyára:DDD
Ha meg rávigyorogsz, zöld utat mutatsz, minek akadsz ki, érdeklődésén???
Nézd meg az orvos rendelését, lehet nem árt egy kivizsgálás számodra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!