Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megkértem felejtsen el,ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkértem felejtsen el,ennek nem tett eleget.Gáz ,hogy tiltottam ezeért mindenhol ?

Figyelt kérdés
Szétmentünk ismét tegnap ...nem ment ,nem változtatott semmin így meg kértem felejtsen el,én nem akarok tőle már tényleg semmit ! Annyi volt a válasza ,rendben,megértette és blokkolt messengeren .Ígyse-úgyse írtam vagy hívtam volna....A következő mikor még ismerősök voltunk láttam 2-3 naponta meg nézte miket posztoltam.Töröltem ...2-3 nap szintén el telt és látom megjelent a 24 órásban ismét ,nem vette a lapot így ma tiltottam mindenhol ahol csak lehet ! Miért csinálta ezt? Direkt akart idegesíteni ? N30
2022. júl. 15. 21:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

8#

Elvileg azert van hogy azokkal akiket ismersz felvedd a kapcsolatot. Vagy mgtalalj regebbi elkoltozott ismeretségeket egyfajta szociális háló kiépítése magad körül.

De valójában mindenki mindenkinek vájkál az adatlapjában posztjaiban egyfajta egymás meglesése megy.

Legutobb pl en adok veszek csopiban vettem vmit.mikor találkoztam az eladoval akkor derult ki hogy engem a-z végigcsekkolt es még számonkért a végzettségemről.

Bakker ha bemegyek egy üzletbe engem marhára nem érdekel az eladó "magánélete", de eladóként sem érdekelne a vevőke.

De nekem anya(!)magyarazta azt erre hogy TERMÉSZETES AZ, hogy te lecsekkolsz egy másik embert. Es az a normális!!

Na én a főnökömet le is tiltottam másnap(nem is ismerősöm, csak a biztonság miatt)..erre megsértődött. Hogy lehet hogy tudja? Hogy lehet az hogy megsértődik a főnököm mert letiltom? Akkor ezek szerint ő is lesegetett.

Ez a világ megy.

2022. júl. 15. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bemész a fosrászhoz, másnap meglesed a facen kivel van milye van milyen furdőruhában van.

Ezt eljátszod a dokiddal, kollegaiddal, szomszeddal is.

És azután számonkéred őket mintha közöd lenne hozzá a politikai nézetéről, a posztjairól, vagy kiröhögöd a komolytalan viccei miatt, vagy ez vagy az.

Nekem még hányingerem van ettől valahogy. Nem jöttem bele:) engem ne lesegessenek sunyiban. Fals névvel adatokkal vagyok fent es zárt körrel tartok kapcsolatot.

2022. júl. 15. 23:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az eladós sztorit azért leírom. Mivel bútorfélét vettem és nagytakarításbol mentumk érte sima snassz melegítőben mentem enyhén izzadva meg lefáradva kesze kusza hajjal. Erre az elado gunymosolyogva kért engem számon hogy az egyetemi vegzettségem az oldalamon azt biztos nagy kam hahaha.

Azon agyaltam hogy most komolyan nekem.magyarazkodnom kéne a végzettségem meg az oldalam miatt es hogy ki vagyok es esetleg hol dolgozom. Hogy neki bizonyítsak hogy ne nézzem le? Meg amugy van ezekhez köze??

2022. júl. 15. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:

#8-as voltam. Köszi! Ezek a sztorik, amiket leírtál, de durvák... :O

Ilyen szempontból tiszta haszon, hogy 11-12 éve, mikor lépten-nyomon kaptam a fb-os meghívókat e-mailben, idegösszeroppanás miatt kisebb gondom is nagyobb volt annál, mint hogy beadjam a derekam, és fölregisztráljak.

2022. júl. 15. 23:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Külön gyomor kell hozzá. Sokaknak van. A kérdés is tükrözi.

Letiltom mert megnézte a sztorimat a neten. A szemétje. Katt. Tiltva.

Hát ez a szint.

2022. júl. 16. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!