Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnatok ha a parotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnatok ha a parotok azt mondaná a szemetekbe, hogy csúnya vagy?

Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 19:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, elköszönnék tőle.
2022. júl. 15. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
19%

Túlragoznám neki. Juj de csúnya vagyok, aljas és mocskos, romlott, meg minden ami csak kell🤣 igazi univerzumod istennőd

Amigy mi szíbjuk néha egymás vérét azzal is hogy utállak. Nem baj én meg szeretlek téged 😍

Meg ilyenekkel.

A gond csak akkor van, ha érzékeny formámban találna be. Azt pl gyülölöm amkkor en taplig kiöltözve sminkben vagyok és sugárzó, erre neki áll a kocsiját imádni illatosítani meg fényezni kívül belul és nem nezhetem kirittyentve ahogy a kocsit kényezteti meg habos mosás meg extrák meg illatos törlőrongy, és ahogy látom őt a felhomályban kivilágítva ahogy csapódik körülötte a víz, a pára, jókocsi jópasi, en meg le vagyok sz.rva, ilyenkor röhög rajtam hogy féltekeny vagyok a kocsira.🤬

2022. júl. 15. 20:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Még akkor is faragatlan, ha az első randin mondta. Gondolom, régebben ismeritek egymást közelebbről. Eddig nem vetet észre rajtad?

Mondok valamit: szakítani akar és készíti elő a talajt, hogy ne érjen váratlanul a bejelentése.

2022. júl. 15. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
*és nézhetem kirittyentve hogy engem le se ejt, a kocsi meg tejben vajban fürdik, nekem egy csóei bók sem jut. Sőt közli nagyon finoman, hogy így nem áll nekem jol a hajam..
2022. júl. 15. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
*csóri árva halvány bók sem jut nekem
2022. júl. 15. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk azért nem mindegy, hogy milyen helyzetben, és milyen szándékkal mondta.
2022. júl. 15. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem csak meg akar evvel sérteni mert “a lábára léptél”valahogy. Ha veszekedés közben mondta akkor semmit nem jelent. Már azon túl persze hogy ezt 1-2 alkalomnál többször ne viseld el.

Inkább keress mást.

2022. júl. 15. 21:18
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
Mondd azt neki hogy: Neked meg kicsi a farkad mégsem szoktam szóvá tenni.🤷‍♀️ Be lesz törve a feje egyből. Egy férfit nem lehet ennél jobban megalázni, a farkuk a mindenük.
2022. júl. 15. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, igaznak gondolom-e vagy sem. Ha igen, nagyon rosszul esne, ha nem, akkor csak kicsit. Viszont mindkét esetben elgondolkoznék a szakításon. Ez vagy azt jelenti, hogy csak kihasznált, hogy legyen kit dugni, mert csak ilyen nő jöhet össze neki, vagy azt, hogyha igaz, hogy olyan szuper a személyiségem, hogy még a külsőm ellenére is velem akar lenni.. bár akkor nem mondta volna a szemembe így, hogy csúnya vagyok, ha ennyire szeretne, hanem finomított volna rajta.

Szóval valószínűleg kuka a pasas és kényszerből van velem, és nem is szeret, és ha nincs igaza, még az ízlése is rossz, mert én szép vagyok.

2022. júl. 16. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!