Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy tönkre minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy tönkre minden második házasság Magyarországon?

Figyelt kérdés
Valójában még rosszabb arány lehet mert sokan csak papíron maradnak házasok

2022. júl. 14. 10:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem a gyerekvállalás teszi tönkre
2022. júl. 14. 21:05
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a kapitalista, fogyasztoi tarsadalom teszi tonkre. Hogy latod masnak mennyivel jobb noje, ferje, haza, kocsija van..aztan a haverok elvalnak es a ferfi azt latja mind 10 evvel fiatalabb novel jott ossze, neki is olyan kell...
2022. júl. 15. 06:37
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"A '90-es évek óta nőtt a válások "

1945 óta nő és drasztikusan a 60-as, 70-es években nőtt.

2022. júl. 15. 09:28
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nem hagynak időt egymás megismerésére.Váltanak 2 mondatot,gyerünk randi,2 randi után megtaláltam életem szerelmét,gyerünk költözzünk össze,házasodjunk,babaváró.1 év alatt lezongoráznak mindent aztán csodálkoznak hogy nem is ismerik azt az embert akihez hozzámentek.
2022. júl. 15. 10:11
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Az meg nem is lenne vaj, ha hamar össze költöznek. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, fel lehet bontani és legalább hamar megismerik egymást a felek. De az, amikor valaki fel meg egy év kapcsolat után házasság meg gyerek, na az tényleg durva. Konkrétan meg sem ismerik egymást. Bár, mint korábban irtam, a legtöbb ember saját magával nincs tisztában, soha nem gondolkozott el az igenyein, vagy hogy ő mit tud nyújtani, kit kene keresni…

Párkapcsolati tudatlanságban élnek, amit pl lehetne fejleszteni, akar az iskolákban, mondjuk etika órán, ami nagyon is fontos lenne, mert a pártalálás és a párkapcsolat az emberi élet nagyon fontos összetevői, ezekről muszáj lenne edukalni már egészen korán a fiatalokat.

24N

2022. júl. 15. 10:14
 26/26 anonim ***** válasza:
70%
En tovabbra is azt latom, hogy azert mert a nők megöregszenek és a férfi csak azt látja elvált haverjai milyen jó fiatal nőkkel jönnek össze. Ez megy a mediaba. A gyakorlatban a nők válnak el, de testben lélekben a férfi már jóval előbb vált egy fiatalabb szebb nőre
2022. júl. 16. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!