Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy tönkre minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy tönkre minden második házasság Magyarországon?

Figyelt kérdés
Valójában még rosszabb arány lehet mert sokan csak papíron maradnak házasok

2022. júl. 14. 10:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%
Mert 10-20-30-40 év alatt sok minden változhat. Az emberek is változnak. Nemcsak Magyarországon megy tönkre, máshol is, és nem rosszabbak lettek a házasságok, hanem már nem kényszerül a feleség bennemaradni egy rosszkapcsolatban sem anyagilag, sem a társadalmi megítélés miatt, mint 50-100 éve. Mellesleg régen a házasságok leginkább nem a szerelemről, hanem a cdaládok gazdasági kapcsolatáról szóltak.
2022. júl. 14. 12:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt hiszi, hogy a gyerek az első, annak sokkal nagyobb esélye van a válásra.
2022. júl. 14. 12:12
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

#10 igen, ott a pont, köszi, hogy ezt leírtad.

Ezt saját hibámból tanultam meg, amikor a menyasszonyommal felbontottam az eljegyzést.

Kb. 3 nappal a megismerkedés után dugtunk, mint a nyulak, utána összeköltöztünk, hogy még gyakrabban tudjunk dugni, persze eljegyzés is volt. Nagyon jó volt a szex egymással.

Akármilyen konfliktus volt, a feloldása nem a megbeszélés volt, hanem az óriási békülős szex, így elsikáltunk mindent.

Az volt a "mázlim", hogy nem vettem el végül, hogy összeszedett az uszodában valami nagyon csúnya gombafertőzést, ami sehogy nem akart elmúlni, és kb 2 hónapig nem feküdtünk le egymással. Na, akkor derült ki, hogy szex nélkül egyáltalán nem működik a "kapcsolatunk" és igazából egyáltalán nem jövünk ki egymással, mindenféle dologban homlokegyenest ellenkező a véleményünk. A végén, amikor elköltöztem tőle, már minden ébren töltött órában volt valami veszekedés, ha egymáshoz szóltunk.

A mostani feleségemet is online ismertem meg, csak ő nagyon messze, külföldön lakott, így 1 hónapig csak chaten és telefonon, Skypeon beszéltünk és 5 hónap is eltelt az első szexig.

Legalább volt idő a normális, nem szexen alapuló kommunikációra, ami óriási mázli. Nemsokára lesz a 10 éves évfordulónk. 44F

2022. júl. 14. 12:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

3. :

A statisztikához :

[link]

2022. júl. 14. 12:49
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem szólók már nagyjából összefoglalták a gondolataimat, de én még azt tenném hozzá hogy sajnos még mindig nagy húzóerő a társadalmi nyomás is. 25 éves vagy és még nincs barátod, nincs férjed? Kb azt sugallja a környezetet hogy ez tök gáz, pedig sokszor még boldogabb vagy idősebben szingliként mint aki kapcsolatban van. Csak a környezetemben azt látom hogy a kapcsolatok 95% a mehetne a kukába. Aztán amiatt a 95% látszat kapcsolat, megjátszott boldogság miatt érzi azt egy fiatal felnőtt is hogy hú már azért ideje lenne....
2022. júl. 14. 12:49
 16/26 anonim ***** válasza:
16%

Mert az átlag 13/3cm.

De igény meg 28/7cm-re lenne nagyon.

2022. júl. 14. 13:18
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

Gratulálok 13-as, nagyon jó ezt hallani, sok boldogságot kívánok!!☺️

Az a baj, hogy ez nem csak a fiatal generáció “betegsége”, hanem bizony sok idosebbnel is előfordul.

Sokaknak unalmas, ha nem tudnak veszekedni es folyton kibékülni, ha nincs pillangos érzés a hasban…mindenki csak a felllangolas érzése után megy, de nem veszik észre, hogy a szerelem a másik irányban van.

24N

2022. júl. 14. 14:33
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
Hát, ide nem járnak 20-30 évig együttélő párok jellemzően, úgyhogy máshol lehetne releváns válaszokat kapni.
2022. júl. 14. 15:26
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

A #13-as (12:21) nagyon jóllátja a dolgokat.

A mai fiatalok megismerkednek, az első randevúk egyikén megállapítják, hogy milyen jó a szex egymással, rövid időn belül összeköltöznek, szexelnek, mint a mezei ürgék , ám idővel kiugrik a valóság: nem értik meg egymást jóformán semmi másban, csak a szexben.

Én itt látom a bibit.

2022. júl. 14. 15:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem ezt a témát, így pacsi a kérdésért.

A '90-es évek óta nőtt a válások száma részben az akkor elinduló nagy munkanélküliség végett. Az akkori generáció azóta felcseperedett, azoknak is lett talán családjuk, pulyájuk. Viszont ők nem teljes családban nőttek fel, nincs jó anya-apa-családi minta, így ez mostanában csapódik le ezzel a sok válással, megcsalással. Sok nő azt képzeli magáról, hogy "Majd én megfogom, megjavítom a palit", aztán nem tudja, rossz esetben kap egy mokkást tőle, jó esetben csak szétválnak az útjaik, sokszor már van 1-2 pulya, aztán folytatódik a kör tovább, hogy szereznek a felek maguknak egy másik agyon használt valakit, akivel együtt próbálnak boldogulni, de abból sem lesz semmi, mert nincs a fentebbin kívül konfliktusmegoldó képességük sem.

2022. júl. 14. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!