Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megy tönkre minden második házasság Magyarországon?
#10 igen, ott a pont, köszi, hogy ezt leírtad.
Ezt saját hibámból tanultam meg, amikor a menyasszonyommal felbontottam az eljegyzést.
Kb. 3 nappal a megismerkedés után dugtunk, mint a nyulak, utána összeköltöztünk, hogy még gyakrabban tudjunk dugni, persze eljegyzés is volt. Nagyon jó volt a szex egymással.
Akármilyen konfliktus volt, a feloldása nem a megbeszélés volt, hanem az óriási békülős szex, így elsikáltunk mindent.
Az volt a "mázlim", hogy nem vettem el végül, hogy összeszedett az uszodában valami nagyon csúnya gombafertőzést, ami sehogy nem akart elmúlni, és kb 2 hónapig nem feküdtünk le egymással. Na, akkor derült ki, hogy szex nélkül egyáltalán nem működik a "kapcsolatunk" és igazából egyáltalán nem jövünk ki egymással, mindenféle dologban homlokegyenest ellenkező a véleményünk. A végén, amikor elköltöztem tőle, már minden ébren töltött órában volt valami veszekedés, ha egymáshoz szóltunk.
A mostani feleségemet is online ismertem meg, csak ő nagyon messze, külföldön lakott, így 1 hónapig csak chaten és telefonon, Skypeon beszéltünk és 5 hónap is eltelt az első szexig.
Legalább volt idő a normális, nem szexen alapuló kommunikációra, ami óriási mázli. Nemsokára lesz a 10 éves évfordulónk. 44F
Mert az átlag 13/3cm.
De igény meg 28/7cm-re lenne nagyon.
10-es vagyok
Gratulálok 13-as, nagyon jó ezt hallani, sok boldogságot kívánok!!☺️
Az a baj, hogy ez nem csak a fiatal generáció “betegsége”, hanem bizony sok idosebbnel is előfordul.
Sokaknak unalmas, ha nem tudnak veszekedni es folyton kibékülni, ha nincs pillangos érzés a hasban…mindenki csak a felllangolas érzése után megy, de nem veszik észre, hogy a szerelem a másik irányban van.
24N
A #13-as (12:21) nagyon jóllátja a dolgokat.
A mai fiatalok megismerkednek, az első randevúk egyikén megállapítják, hogy milyen jó a szex egymással, rövid időn belül összeköltöznek, szexelnek, mint a mezei ürgék , ám idővel kiugrik a valóság: nem értik meg egymást jóformán semmi másban, csak a szexben.
Én itt látom a bibit.
Szeretem ezt a témát, így pacsi a kérdésért.
A '90-es évek óta nőtt a válások száma részben az akkor elinduló nagy munkanélküliség végett. Az akkori generáció azóta felcseperedett, azoknak is lett talán családjuk, pulyájuk. Viszont ők nem teljes családban nőttek fel, nincs jó anya-apa-családi minta, így ez mostanában csapódik le ezzel a sok válással, megcsalással. Sok nő azt képzeli magáról, hogy "Majd én megfogom, megjavítom a palit", aztán nem tudja, rossz esetben kap egy mokkást tőle, jó esetben csak szétválnak az útjaik, sokszor már van 1-2 pulya, aztán folytatódik a kör tovább, hogy szereznek a felek maguknak egy másik agyon használt valakit, akivel együtt próbálnak boldogulni, de abból sem lesz semmi, mert nincs a fentebbin kívül konfliktusmegoldó képességük sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!