Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen kezdeményezőbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen kezdeményezőbb?

Figyelt kérdés
Szinte alig van alkalom, amikor kezdeményez és így elég kiábrándító a dolog. Próbáltam már beszélni vele, de semmi.

2022. júl. 12. 16:36
 1/10 A kérdező kommentje:

Régen nem kellett egyszer sem szólni neki. Tudta a dolgát. Arra gondoltam van másik, de tagadja és nem is igazán gondolom, hogy ez van a háttérben. Lehet velem van a baj? Csak úgy a semmiből? Nem mentünk hirtelen változáson át.

Annyira hiányzik a spontaneitás, az akarás érzése.

2022. júl. 12. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Lol
2022. júl. 12. 16:39
 3/10 anonim ***** válasza:
20%

Vond el tőle magad.

Mindig az kell ami nincs.

2022. júl. 12. 16:47
 4/10 anonim ***** válasza:

Most miről van szó, szexről?

Ne te akard neki megmondani, hogy hogyan legyen, csak mondd meg, hogy szeretnéd, illetve neked is ugyanúgy lehet kezdeményezni, lehet ő is értékelné.

2022. júl. 12. 16:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van másik, csak neked nem ezt sugározza. Én át nézném a mosatlant, hátha rejteget ott valamit.
2022. júl. 12. 16:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát ez az, nem én akarom megmondani neki. A kezdeményezésből elegem van. 25 éves vagyok nem egy vénlány, vannak igényeim, és nincsenek kielégítve.

2022. júl. 12. 17:04
 7/10 A kérdező kommentje:

Jelenleg ő vonja el magát tőlem. Ha én is elvonom magam, akkor esély sincs arra, hogy legyen valami.

2022. júl. 12. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

U#nem ertem a lepontot

Nekem a barátom kezdte ezt csinálni hogy szinte csak lukra vett.(semmi szeretkezés simogatás csak a nyers szex)

Megvontam a szexet

Sacc egy hónapra

Aztán de érdekes tapadt rám mint valami kiéhezett állat ha csak a kezem megfoghatta, fenekem megsimogathatta már el volt ájulva hogy kapott vmi "kockacukrot", addig meg semmi simogatás tapadás kezdeményezés se volt.

2022. júl. 12. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
7#-re ment
2022. júl. 12. 20:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le.
2022. júl. 13. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!