Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen kezdeményezőbb?
Régen nem kellett egyszer sem szólni neki. Tudta a dolgát. Arra gondoltam van másik, de tagadja és nem is igazán gondolom, hogy ez van a háttérben. Lehet velem van a baj? Csak úgy a semmiből? Nem mentünk hirtelen változáson át.
Annyira hiányzik a spontaneitás, az akarás érzése.

Vond el tőle magad.
Mindig az kell ami nincs.

Most miről van szó, szexről?
Ne te akard neki megmondani, hogy hogyan legyen, csak mondd meg, hogy szeretnéd, illetve neked is ugyanúgy lehet kezdeményezni, lehet ő is értékelné.

Hát ez az, nem én akarom megmondani neki. A kezdeményezésből elegem van. 25 éves vagyok nem egy vénlány, vannak igényeim, és nincsenek kielégítve.
Jelenleg ő vonja el magát tőlem. Ha én is elvonom magam, akkor esély sincs arra, hogy legyen valami.

U#nem ertem a lepontot
Nekem a barátom kezdte ezt csinálni hogy szinte csak lukra vett.(semmi szeretkezés simogatás csak a nyers szex)
Megvontam a szexet
Sacc egy hónapra
Aztán de érdekes tapadt rám mint valami kiéhezett állat ha csak a kezem megfoghatta, fenekem megsimogathatta már el volt ájulva hogy kapott vmi "kockacukrot", addig meg semmi simogatás tapadás kezdeményezés se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!