Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért trampli nőkre cserélt le?
Figyelt kérdés
30 leszek februárban,szakítottam vele és amiket látok...engem éget ...miért trampli,semmilyen kislányokra hajtott rá egy 39 éves féri ?A rosszindulatú kommenteket kérlek mellőzétek,nekem épp felfordult a gyomrom !2022. júl. 12. 16:20
21/22 anonim 

válasza:

#20 Oké, csak nagyon nem egyértelmű a kérdés. :D Így nyilván más. Bár szerintem teljesen mindegy, kivel csalnak meg. Ez sajnos csak azt bizonyítja, hogy nem a pasit hibáztatod teljes mértékben azért, hogy félrement.
22/22 anonim 

válasza:

Mert olyan dolgokat kap meg tőlük amiket tőled nem. Dekoratív feleségem volt,de egy idő után olyan volt mint egy hulla. Ráadásul le is lépett egy milliomossal. Hál istennek. A lányaim maradtak és kinyílt a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!