Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti miért gondoljátok azt hogy egy férfi szexel tartozik nektek egy kapcsolatban?
"Urológus szakértőnket, Dr. Rosta Gábort, a Dr. Rose klinika szakorvosát ezúttal arról a szervről kérdeztük, amelyik a legtöbb férfit rettegésben tartja: a prosztatáról.
Mit tehet egy fiatal vagy középkorú ember azért, hogy idősebb korára ne legyenek prosztatagondjai?
Egyetlenegy válaszom van erre: a megelőzés titka a rendszeres szex. Ez az, ami védi a prosztatát.... "
"Tartalmaz, de olyan icipici mennyiségben, hogy szó szerint semmit nem nyersz vele."
Bizonyítsd be. Én az ellenkezőjét hallottam.
28
Már miért kéne alkalmazkodnom? Én sem szolnék bele a te nemi életedbe, és te sem az enyémbe. Együtt élnénk, ha jól érezzük magunkat együtt. Esetleg később gyerek. Közös nyaralás, stb. Kapnék egy szép kis kocsit, a konyhapénz rendesen csepegne tőled. És amíg te munkában vagy, addig én eljárnék fittneszbe, úszni, stb. Foglalkoznék magammal. Meglennének a kis privát óráim, de azzal nem kellene foglalkoznod. Mire hazaérnél, már otthon várnálak, kisimultan, vidáman.😊
Elvinnél vacsizni, színházba, moziba stb. Meglenne a kis családod, mindenki happy lenne 🥰
Nem gondolom, hogy egy férfi "szexszel tartozik" nekem egy kapcsolatban.
Én meg nem "tartozom" egyetlen férfinak sem kapcsolattal, így olyannal vagyok együtt, akivel van köztünk szexuális összhang.
Neked meg simán összejöhet egy aszexuális nő, vagy egy olyan, akinek nagyon alacsony a libidója, vagy .... (a többi a fantáziádra van bízva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!