Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már WGTOW szemléletű nővel?
"Nem az a lényeg, hogy nem találna hanem az, hogy nem akar találni."
Azért nem akar találni, mert sok negatív élménye van, és elege van az egészből. De mint említettem a #2-es kommentben a MGTOW pasiknak a feminizmus és a társadalom kapcsolatával van bajuk. Annyiban amúgy igazuk van, hogy pasiként ma nehezebb érvényesülni, de amit ők tesznek, az megfutamodás.
Mivel azonban a társadalom a nők számára van hangolva, nekik nincs szükségük arra, hogy MGTOW-vá váljanak. Inkább a 20. század elején lett jöhetett volna ez szóba. Csak nem igazán lehetett akkor önálló döntésük, ha például az apja hozzá akarta adni egy milliomos manushoz.
Lehet, hogy bizonyos szempontból WGTOW vagyok: nem keresek tudatosan kapcsolatot, nem akarok házasságot vagy gyereket, nagyszerűen megvagyok egyedül és meggyőződéssel vallom, hogy nem az ellenkező nem validációja tesz valakit értékessé.
Amiben különbözöm a MGTOW-któl, az az, hogy a leghalványabb ellenszenvet sem táplálom a férfiak iránt, nem akarok nekik rosszat, nem hiszem azt, hogy nekik lényegesen könnyebb minden és abszolút nyitott vagyok feléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!