Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutasította a közeledésemet, de mégse tartja a távolságot. Most akkor mi van?
Van egy lány, akit elhívtam pár hónapja randizni, de zavaros körülmények miatt lemondta. Ezt tudomásul vettem.
A lakótársam összeköltözik a barátnőjével, így megüresedett egy hely az albérletben, ahol lakok, így elkezdtem keresni az ismeretségi körömben olyan valakit, aki épp költözne/kiadó szobát keres. Ki is raktam egy posztot, amire ez a bizonyos lány írt privátban, hogy őt érdekelné. Ezen teljesen meglepődtem, úgy gondoltam ilyen esetben, ha egy lány elutasít, tartja a tisztes távolságot, az meg, hogy még ide is költözne...teljesen összezavarodtam. Egyelőre azt írtam neki, hogy most van valaki, aki előbb írt mint ő, de visszajelzek neki, amennyiben mégse kell neki.
Nem tudom jó ötlet lenne, hogy beköltözzön, úgy hogy még érzek iránta, de neki nem kellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!