Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők szerint a férfiak általában hány éves korukban vannak a csúcson amikor a legvonzobbak, legférfiasabbak?
Ahogy #8 mondja, sok számít a külsőn, a genetika, hogy mennyire sz**arják le a saját testüket.
Lehetnek csúcson 25-50 között is.
De más kérdés, hogy mire....
Mert sok nőnél a férfiassághoz hozzátartozik, a lakás, autó, jó kereset is.
És egy saját lakás pláne ház, kevés embernek adatik meg 25-35 között. Az átlag kereset azért nem 1 millió körül van
Amikor egy nő, 25-35. Csak szeretik egymással elhitetni, hogy ez nincs így. Köszi srácok, de majd mi eldöntjük, hogy honnantól vén az a fickó, nem kell nektek túlórázni.
Jusson ez eszetekbe, mikor a saját korosztályotok nőjeit ócsároljátok a kora miatt.
Nő vagyok. Ez nagyon relatív.
20 évesen 25 éves fiút mondtam volna.
25 éves vagyok, és már 30-35-öt mondanék. 40 évesen meg valószínűleg az 50es pasik is meg fognak fogni.
Tehát itt attól is függ, hogy a nő hány éves.
Alapjába véve meg egy jó pasi az jó pasi 18 évesen is, meg 50, akár 60 évesen is.
10
Oszt mégis tovább élünk, hihi. 😆
10
30 vagyok, pont a hozzád hasonló fogalmatlan darab kakik szoktak 22-nek nézni, én meg olyan bunkó módon elhajtani a pitsába, ahogy csak tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!