Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen ember "kaméleon" személyiség?
Figyelt kérdés
Az exemről van szó. Tudom, mit foglalkozol az exeddel bla bla bla. Csakhogy feltűnt az, hogy amióta szétmentünk, akárkivel volt, mindenkinek másik arcát mutatta. Kicsi a város mindenki ismer mindenkit. Tehát én pl szeretem a havat, a hegyeket. Nekem azt mondta, utálja ezeket. Összejött egy nővel, aki szintén szereti a havat, és a hegyeket. Neki azt mondta ő is szereti ezeket. Sorolhatnám a hasonló példákat, de a lényeg az, hogy döbbenetesen ellentmondásos mindennel kapcsolatban. Én ugye már ismerem, és hihetetlen amikor visszahallom, hogy ő, aki nekem azt mondta, csak felszínesen tud érezni mindenki és minden iránt, másnak előadta hogy számára mennyire fontos a mély tartalmas kapcsolat. Megint másnak megint mást ad elő. Utólag visszagondolva, gyakran volt olyan érzésem, hogy személyiségzavaros. Volt olyan exetek, akik hasonlóan az enyémhez, minden kapcsolatában az ellentétes arcát mutatta? Ha igen, akkor mi ennek az oka?2022. júl. 7. 20:49
11/13 A kérdező kommentje:
10-es mindenkinek hazudik! Ez nem elemzés! A közvetlen kollégáinak, a családjának és mindenkinek. Többen átláttak rajta, őket azonnal kirakta az életéből, akkor is ha több évtizede ismerték egymást.
2022. júl. 7. 21:39
12/13 anonim válasza:
Régen utáltam kirándulni, mindig kibújtam alóla, de az egyik pasim mellett meg rászoktam, mert ő ment és én nagyon vele akartam menni kb. bárhová. Azóta már nem vagyunk együtt, de megmaradt, hogy már szeretek kirándulni.
Nem tudom, még mit hazudott, de ennyit nem tartok annak. Aki szerelmes sokszor csinál lelkesedésből olyasmit, ami addig kívül esett a komfortzónáján.
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy van-e ilyen exem, mert nem foglalkozok velük. Valószínűleg személyiségzavaros lehet az exed, vagy csak szimplán egy hazug görény. Az viszont mindenkire igaz, hogy más partner mást hoz ki belőlünk. Máshogy viselkedek a jelenlegi párommal, mint az előzővel, mert mást hoz ki belőlem. Bár hazudni én nem hazudok semmiről, de viselkedés tekintetében másmilyen vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!