Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra létezik ideál amihez ragaszkodni kell?

#12! Ez nekem szólt?
Természetesen külső ideálra gondoltam. Utána még sok évig "láttam", és sajnos a belső tulajdonságaival se sikerült lerombolni a a tökéletes képet 😂

Gondolom többször hallotattok már erről a "ne akarjon megváltoztatni" jelenségről. Az, hogy mellettem fejlődik a partnerem és én is mellette az nem ördögtől való gondolat. Nem vagyunk egy doboz sampon, amire rá van írva, hogy mondjuk a Kovács Pista ilyen meg olyan, személyiségünk folyamatos fejlődésben lehet. Amúgy is divat nyomatni ezt az önfejlesztés dumát, az igazi önfejlesztés tartalmas kapcsolatoknál működik, ami lehet egy jó barátság is.
Tehát akik annyira nyomatják ezt az ideál és a hasonló a hasonlóval dumát nem veszik észre, hogy az ember nem egy doboz mosópor és változhat, fejlődhet?

Akik meg azt írják, amit te, azok vigasztalják magukat, hogy bár a párjukkal baromira nem illenek össze, majd ők megváltoztatják 😁
Igen, lehet változni, de 30 fölött viszonylag keveset, és nem az alap tulajdonságokban. A másik, hogy te "fejlődésről" írsz, de ki mondta, hogy ez a változás csak pozitív lehet? Ha ellentétesek vagytok, nem illetek össze, az nem azt jelenti, hogy bármelyikőtök rossz. Ha megváltoztatod őt, lehet, hogy kompatibilisebbek lesztek egymással, de az csak a te szemedben lesz fejlődés. Valójában semmivel nem lett jobb ember.
Nem értem, miért lenne probléma, ha már eleve az ideáloddal jössz össze, és senkinek nem kell "fejlődni", mert már mindketten kifejlett emberek vagytok, akik történetesen összeillenek.🤔
Azt hiszem, #10 voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!