Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha letiltott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha letiltott?

Figyelt kérdés
Ma letiltott valaki, aki tetszett, de nem értem, hogy miért. Nyilván nem akart tőlem semmit, de ezt el is mondhatta volna. Van esély rá, hogy ezek után még adjon valamiféle értelmes magyarázatot? Nem akarok már tőle semmit, de azért egy normális emberi viszonyt jó lenne visszaállítani, legalább csak hogy ne maradjon bennünk ellenszenv a másik iránt.

2022. júl. 6. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Velem pontosan ez történt egy hónapja.

Közös ismerős által rávettem ,hogy oldja fel a tiltást.

Ismét közel kerültünk.

Fizikailag is aztán ismét letiltott,se szó se beszéd nem előzte meg.

Ezzel el is engedtem.

Aki el akar menni arra rá kell adni a nagykabátot.

2022. júl. 6. 19:39
 12/24 A kérdező kommentje:
#11: Az ilyen emberek nem tudom mit gondolhatnak magukban, illetve hogy fordított esetben nekik hogy tetszene. Sajnálom az esetet, remélem nem fogsz ki több ilyet.
2022. júl. 6. 19:51
 13/24 A kérdező kommentje:
#10: Nekem nem elég.
2022. júl. 6. 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:
75%

#11voltam

Mikor másodszor nekifutottunk szánta bánta és azt mondta nem volt szép tőle hogy nem volt korrekt velem.

Aztán ismét nem lett korrekt.

Annak ellenére hogy szinte minden tökéletes volt köztünk.

De az élet nem all meg, nem szabad csüggedni.

Azt kívánom legyen boldog.

2022. júl. 6. 21:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert bunkó. Nem találta fontosnak, hogy magyarázatot adjon. Nem kell vele foglalkozni.
2022. júl. 6. 21:24
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes , furcsa módon mennyi olyan beiro van akit tiltottak, feloldottak , majd ismét tiltottak.

Valamit tudhattok

2022. júl. 6. 21:25
 17/24 A kérdező kommentje:

Közben beszéltünk és feloldott, azt mondta, hogy úgy érezte nem illünk össze. Nem is tudom, nekem itt valami sántít, kezdhette volna ezzel is ha így van. Bár eddig egyáltalán nem így tűnt.

Azt hiszem egyelőre szüneteltetem ezt az ismerkedés témát, nem akarok folyton csalódni.

2022. júl. 6. 21:34
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
17 - csak vele szüntess be minden kapcsolatot, szórakozzon mással.
2022. júl. 6. 23:06
 19/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is csak azt tedd, hogy ÖT ne keresd. Hagyd, hogy keressen ő.

Ha pedig nem keres, akkor valóban vége és ne emészd magad amiatt, ami számodra elérhetetlen. A kutya fejét nem lehet erőszakkal az asztalra húzni - tartja a közmondás.

Járj ide-oda, mint eddig és várd a "királyfit hófehér paripán" (ahogyan a nótában van. Később lehetsz aktív is.

2022. júl. 7. 06:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ezt csinálta egy pasi,inkább letiltott minthogy inkább elmondta volna őszintén hogy már nem akar semmit.
2022. júl. 7. 07:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!