Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha letiltott?
Velem pontosan ez történt egy hónapja.
Közös ismerős által rávettem ,hogy oldja fel a tiltást.
Ismét közel kerültünk.
Fizikailag is aztán ismét letiltott,se szó se beszéd nem előzte meg.
Ezzel el is engedtem.
Aki el akar menni arra rá kell adni a nagykabátot.
#11voltam
Mikor másodszor nekifutottunk szánta bánta és azt mondta nem volt szép tőle hogy nem volt korrekt velem.
Aztán ismét nem lett korrekt.
Annak ellenére hogy szinte minden tökéletes volt köztünk.
De az élet nem all meg, nem szabad csüggedni.
Azt kívánom legyen boldog.
Érdekes , furcsa módon mennyi olyan beiro van akit tiltottak, feloldottak , majd ismét tiltottak.
Valamit tudhattok
Közben beszéltünk és feloldott, azt mondta, hogy úgy érezte nem illünk össze. Nem is tudom, nekem itt valami sántít, kezdhette volna ezzel is ha így van. Bár eddig egyáltalán nem így tűnt.
Azt hiszem egyelőre szüneteltetem ezt az ismerkedés témát, nem akarok folyton csalódni.
Szerintem is csak azt tedd, hogy ÖT ne keresd. Hagyd, hogy keressen ő.
Ha pedig nem keres, akkor valóban vége és ne emészd magad amiatt, ami számodra elérhetetlen. A kutya fejét nem lehet erőszakkal az asztalra húzni - tartja a közmondás.
Járj ide-oda, mint eddig és várd a "királyfit hófehér paripán" (ahogyan a nótában van. Később lehetsz aktív is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!