Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy ezen kiakadtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy ezen kiakadtam?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akivel lassan 2 éve hogy együtt vagyunk, már együtt is élünk. Mikor összejöttünk tudtam hogy előttem nem élt épp visszafogott életet. Szeretett bulizni és jópár sráccal kavart. Ezt elfogadtam, mert fiatalon szerintem ez normális valamilyen szinten. Én sem voltam az a visszagogott srác. Viszont kiderült nemrég egy múltbéli story ami nálam kiverte a biztosítékot.

Mikor a barátnőm 19 éves volt gyakran ő ment a tesójáért az iskolába délutánonként (általános) ahol volt egy fiatalabb tanár aki kikezdett vele. A barátnőm pedig belement, és párszor szexeltek az egyik szertárban. Elvileg ezeken az alkalmakon kívül igazából nem is találkoztak személyesen, csak írkáltak.

Nem az zavar, hogy volt neki alkalmi partnere, az állszentség lenne. De hogy a saját tesója tanárával, ráadásul ilyen gusztustalan módon az kiakasztott. Persze nem kéne hogy érdekeljen mert ez sokkal előttem történt, de mióta tudok rola azóta úgy érzem teljesen kiábrándultam.

2022. júl. 5. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
18%

A baratnod egy igazi riba.nc!

A kerdes, hogy te elfogadod-e.

Akinek ennyire szexhianya van, kapcsolatban is megtehet akar mindennap

2022. júl. 5. 01:55
 2/9 anonim ***** válasza:
12%

Nem kiakadtál, hanem megundorodtál tőle. Normális.

A szomorú hírem az, hogy az ilyen szintű sztorik nem ritka esetek. Teljesen általános pl., hogy egyesek szpnak ingyen belépőkért vagy szállásért, fuvarért. Inkább ne akarj semmit megtudni a múltjukról, mert csak kiégsz.

2022. júl. 5. 02:17
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

#1 valaki nagyon irigy.

Lennél az egyik, akit megdug mi?

2022. júl. 5. 03:46
 4/9 anonim ***** válasza:
85%
És akkor mi van, azt hittem hirtelen, hogy valamelyik gyerekkel kavart, olyan gyászosan kezdted 😂. Korban nem hiszem, hogy annyira sokkal idősebb lehetett a tanár, maximum tíz évvel idősebb és nem az ő tanára, plusz gondolom nem a "jobb jegyért" csinálta, hanem mert vonzó férfi és hát gondolom mindketten szinglik voltak. Élvezetből tette, ebben semmi rosszat nem látok így. Ha ilyen gyenge lelkületű vagy, akkor minek jöttél össze vele alapból? Ha neked ez ennyire érzékeny téma, akkor már hamarabb bele kellett volna kérdezned a múltjába, aztán vagy válaszol vagy nem, de kommunikálnod kellett volna. Engem pl egyáltalán nem zavarna, én se vagyok szent.
2022. júl. 5. 05:55
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem hol itt a gond. Mivel más, mintha a tinderen szedett volna fel egy fiatal tanárt.

Ahogy írják nem jobb jegyért, nem pénzért szexelt.

2022. júl. 5. 07:32
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

3# aztán majd csodálkozol hogy nem működik a házasság? :D

na pont az ilyen buta miatt mondják h teljesen rendben van :)

2022. júl. 5. 07:37
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Úgyis lesz erre is valami önfelmentő dumája. Dobd ki a r**cot.
2022. júl. 5. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De ebben mi a kiakasztó?
2022. júl. 5. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem értem a problémádat. Senkinek nem ártott vele, semmi előnyhöz nem jutott vele. Mi a gond?
2022. júl. 5. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!