Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 szobás kollégiumi szobában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 szobás kollégiumi szobában laktam a párommal, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Mindketten ugyanarra a szakra járunk, első évesek voltunk. Most hazaköltöztünk, de jövő évet is együtt tervezzük. A gond csak az, hogy ez anyagiakban leterhel, merthogy mindent én vettem. A tisztítószerek, a kaja, innivaló stb. otthonról kapok pénzt én is meg ő is és a saját dolgainkat magunknak fizetjük, de már lassan alig volt pénzem arra, hogy egy drágább tusfürdőt vegyek, mert az hogy minden kaját én veszek kb 50 ezer többlet nekem :ss Ez nagyon sok és jó lenne osztani, de ha én nem veszek, akkor üres a hütő. Beszéltünk már róla, de a végén sem változott, hogy kezdjük újra az évet? Csak nem mondhatom neki, hogy ne egyen a kajámból kapcsolatban vagyunk az milyen már

2022. júl. 5. 00:04
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Hát mondd meg neki hogy nem vagy az apja, neki is ki kell vennie a részét a bevásárlásból. Jó elkényeztetett lehet ez a csaj. Nem is értem hogy lehet valakiben ilyen kevés empátia
2022. júl. 5. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmentek együtt bevásárolni, és a számlát felezitek.
2022. júl. 5. 00:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet ha rajtad marad a bevásárlás, tehát de várd hogy majd ő vesz kajafélét, mosószert stb.

Bevásárlás után pedig kirakod a számlát és a felét megadja. Ha ő vesz valamit, ugyanez. Vagy gyűjtitek és pl kéthetente rendezitek

2022. júl. 5. 00:31
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

A pasid nem akar fizetni, kihasznál. Ha akarna, fizetne, magyarul teljesen hülyének néz. Ez több mint egyértelmű, főleg hogy azután sem volt változás hogy beszéltél vele.

Így nem lehet együtt élni valakivel, tök mindegy a pasid-e. Konkrétan szakítást ér a gyökérsége, csak mondom.

2022. júl. 5. 02:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kezdjétek ujra az evet, hogy közlöd, hogy minden bevasárlást fedeztek. A szüleid nem azért adják a pénzt, hogy eltartsd a szeretődet. Ha nem egyezik bele, nem lakhat ott.
2022. júl. 5. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
*feleztek
2022. júl. 5. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!