Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakori a spontán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakori a spontán magömlés 30-as férfiaknál?

Figyelt kérdés

Azokat a férfiakat kérdezném, akik a harmincas éveikben járnak és nincs párkapcsolatuk, tehát nem szexelnek. Nálatok előfordul éjszakai magömlés és milyen gyakori?

Azért kérdezem, mert nálam ritkán,volt olyan, hogy egy héten kétszer, de olyan is, hogy hetekig semmi. Az utolsó három hétben direkt kihagytam a masztit, de csak egyszer volt. Remélem, ez nem betegség.

2010. szept. 20. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugi bele, nem betegség. :)
2010. szept. 20. 20:40
 2/6 Funktasztikus ***** válasza:
mint a fosás... nem gondolsz rá oszt jön
2010. szept. 20. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Érdekes én egy hónapja nem vertem ki (meg semmi szex) és nem volt spontán magömlésem. Csak éjjel 2x álmomban.. Hát ha nappal is csakúgy elspircceled magad, akkor én inkább elmennék orvoshoz mert azért mégis elég gáz emberek közt "beélvezni" :D
2010. szept. 23. 00:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja bocs, most látom nem nappaliról, hanem kifejezetten éjszakairól van szó... Na akkor amit tapasztalsz az teljesen korrekt. Heti, 2heti 1 az átlag ahogy én utánanéztem. Ez a normális öntisztitó periódusa a prosztatának. Teljesen természetes.
2010. szept. 23. 00:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is 1 hónapja, hogy nem vertem ki, nem azért, mert nem bírtam volna, csak kíváncsi vagyok. Hát...1szer mentem el éjjel, ha igaz a statisztika, amit olvastál, akkor ez kevés nálam...
2010. szept. 23. 07:08
 6/6 A kérdező kommentje:

09-23 00:01

Ma reggelre kicsit megnyugodtam, mert "eláztam" rendesen, most már reménykedem, hogy nálam is rendben van minden az öcskössel.

2010. szept. 29. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!