Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Értelmes nő miért jön össze ilyen prolival?
Többedik alkalommal futottam hasonlóba és kíváncsi lennék az okára. Legutóbb egy házaspár live-olt, a pali fingott közben, beszélni nem tudott, hangyafsznyi esze sem volt. Valamit csinált a szobában, mindent összemorzsázott és szemetelt éppen, vagy az orrát túrta/tökét vakarta mint egy 5 éves kisgyerek. Egy szendvicset nem tudott megcsinálni anélkül, hogy a felesége segítségét kérje, vagy ne csináljon hatalmas rumlit.
A nő (aki tanult, jó munkája van) oda-oda szúrt neki folyamatosan, lenézően, mintha a háta közepére se kívánná. Egy szép szava nem volt hozzá végig, csak hogy egy szerencsétlenség és mekkora élettelen. Ez nem egyszeri eset volt, ilyen az életük.
De akkor minek ment hozzá? Azt még talán megértem hogy egy ideig jár vele, lehet beleéli magát vagy nem tudom. Viszont összeházasodtak, építik a közös életüket.
Szerelemnek, megbecsülésnek, az egymás iránti tiszteletnek a minimális nyoma sem volt. Teljesen egyértelmű, hogy pár éven belül válni fognak, nem is kérdés. Tök mindegy hogyan haladnak így előre, borítékolható a lelépés. Félreértés ne essék, teszek erre a párra. Csak több ilyet láttam már és érdekel mi lehet mögötte.
Szerintetek mi az értelme ennek?

Mert nem értelmes nő.
Ne dimenzionáld túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!