Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért áltatják magukat ilyen f.szságokkal?
Ha egy pasit lekoptatnak, általában elfogadja, letöri az önbizalmát, aztán talpra áll. A nők meg előveszik a pszichológiát, megfejtik, hogy ja ők amúgy nem is lettek lekoptatva, csak a fickó valahol legbelül nem tudom, leplezni akarja a vonzalmát, elnyomni.
Miért van ez? Nem értem.

Hányat? Először döntsd el, mi a kérdés, mert a "Hogyan lépjek tovább?", meg a "Biztos csak elnyomja az érzéseit", baromira nem ugyanaz.
Én mondjuk leginkább olyanokat olvasok, hogy "miért nem kötelezik a nőket arra, hogy velem dugjanak?" Pl.Hogy az állam rendeljen ki nekik egyet.🤣

Válaszoltam a kérdésedre. Én nem szoktam olyanokat olvasni, hogy a nő szerint a pasi csak el akarja nyomni a vonzalmát. (Illetve egy van, aki szerintem abban reménykedik, amelyik arra szokott panaszkodni, hogy nem köszön a szomszédja. De az meg tagadja, hogy érdekelné a fickó+visszautasításról se beszélhetünk, hisz a köszönésig se jutnak el😂)
Olyat szoktam, hogy hogyan lépjek tovább, de annak Meg köze sincs az eredeti kérdesedhez. Ott nyilván felfogta a visszautasítást, azért akar továbblépni.🤷🏼♀️

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!