Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiúnak az utcán nappal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiúnak az utcán nappal belemarkolok a fenekébe és ő nem elküld engem a halálba hanem zavartan nevetgél hogy naaa nee valaki meglát akkor totál zöld utam van nála? Én is fiú vagyok

Figyelt kérdés
2022. júl. 4. 15:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
69%
Mert alapból nem agresszív típus, vagy mert félt hogy te is agresszívvá válsz ... édes istenem, vedd már észre magad. Mi lenne ha ahelyett hogy fogdosod, mint a #4-nél is írtad, egyszerűen elmondod neki hogy bejön neked? Tudod, a kommunikáció csodákra képes. Mostmár értem miért mondják hogy a homofób férfiak egy része attól fél, hogy úgy kezelik őket a meleg férfiak, mint ők a nőket...
2022. júl. 4. 15:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Amit te csinálsz, az jóval szánalmasabb, mint a privát üzenet, amit kaptál. Másokat engedély nélkül fogdosni az már zaklatás.

Igen, kérdező, egy pofonért már lehet feljelentést tenni és gondolom nem szeretett volna kockáztatni. Te ennyire sötét vagy?

2022. júl. 4. 15:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mik vannak???
2022. júl. 4. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Maximum átrendezi fogsorodat - előkészítve azt a folytatásra!...
2022. júl. 4. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
#10: ha véletlen bevered utána a fejed a járdaszegélybe és ottmaradsz, akkor igen, büntetnek érte sajnos.
2022. júl. 4. 15:42
 16/23 A kérdező kommentje:

" Másokat engedély nélkül fogdosni az már zaklatás."

OKÉ!!!!! AKkor HOLNAP megkérdezem hogy MEGFOGHATOM A FENEKEDET? Jól lesz így? és ha erre azt mondja hogy IGEN, akkor gondolom, nem lesz mit rágni a semmit.

Várom a választ.

2022. júl. 4. 15:43
 17/23 A kérdező kommentje:

"Maximum átrendezi fogsorodat -"

Most is megtehette volna. Ha akarta volna.

2022. júl. 4. 15:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel hogy ő is meleg.

Szerinted azt szeretné hogy megfogdossák vagy azt hogy randira hívják?

Itt nem csak az engedelyen van a hangsúly. Attól hogy megkerdezed megfoghatod e még ugyanúgy primitív vagy.

Hallottál már az udvarlasrol?

2022. júl. 4. 18:38
 19/23 A kérdező kommentje:

"Szerinted azt szeretné hogy megfogdossák vagy azt hogy randira hívják?"

nem tudom én nem ő vagyok. én dugni akarok, nem kell a fölös kör az udvarlással főleg hogy távolról se vagyok szerelmes belé. csak kefélni akarok egy jót vele.

2022. júl. 4. 18:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Majd a böriben eldől, hogy ki dug meg kit, ha ki nem nyíratod addig magad ezzel a stílussal.
2022. júl. 4. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!