Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak az utcán nappal belemarkolok a fenekébe és ő nem elküld engem a halálba hanem zavartan nevetgél hogy naaa nee valaki meglát akkor totál zöld utam van nála? Én is fiú vagyok
Amit te csinálsz, az jóval szánalmasabb, mint a privát üzenet, amit kaptál. Másokat engedély nélkül fogdosni az már zaklatás.
Igen, kérdező, egy pofonért már lehet feljelentést tenni és gondolom nem szeretett volna kockáztatni. Te ennyire sötét vagy?
" Másokat engedély nélkül fogdosni az már zaklatás."
OKÉ!!!!! AKkor HOLNAP megkérdezem hogy MEGFOGHATOM A FENEKEDET? Jól lesz így? és ha erre azt mondja hogy IGEN, akkor gondolom, nem lesz mit rágni a semmit.
Várom a választ.
"Maximum átrendezi fogsorodat -"
Most is megtehette volna. Ha akarta volna.
Tegyük fel hogy ő is meleg.
Szerinted azt szeretné hogy megfogdossák vagy azt hogy randira hívják?
Itt nem csak az engedelyen van a hangsúly. Attól hogy megkerdezed megfoghatod e még ugyanúgy primitív vagy.
Hallottál már az udvarlasrol?
"Szerinted azt szeretné hogy megfogdossák vagy azt hogy randira hívják?"
nem tudom én nem ő vagyok. én dugni akarok, nem kell a fölös kör az udvarlással főleg hogy távolról se vagyok szerelmes belé. csak kefélni akarok egy jót vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!