Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én vagyok lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok lúzer vagy az "új pasi"?

Figyelt kérdés
Szóval randira hívtam egy nőt, aki eléggé megtetszett és kb.30-32 évesnek nézett ki, vagyis velem egykorúnak. Viszont a randin kiderült, hogy jóval idősebb, mert 39. Nem volt rossz a randi, de utána sokat agyaltam a dolgon és végül megírtam neki, hogy csak szexkapcsolatban lennék benne. Ő pedig vissza se írt, csak letiltott, én meg hagytam a fenébe. De azóta van egy új pasija, aki még nálam is fiatalabb, 31 éves, és tipikus az a fajta pasas aki bejön a csajoknak, mégis udvarol neki, virágokat hord, és büszkén töltögeti fel facera a közös képeket. És nem cikizi őket senki, olyanokat írogatnak nekik, hogy szép pár, meg hogy szerencsés hogy ilyen szép nője van. Én meg féltem, hogy cikizni fognak a kora miatt ha összejövök vele. Megfektetni sem sikerült☹
2022. júl. 4. 12:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

Te enyhén szólva is hímr.ibanc vagy, egyből alá feküdtél volna.

Az meg, hogy a nő az idősebb pár évvel, az értelmesebbik réteget nem zavarja:)

2022. júl. 4. 12:10
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha 30+ évesen azért nem jöttél össze egy nővel, mert cikizni fognak a kora miatt - ami egyébként nem is sokkal több a tiednél, akkor te vagy a lúzer.
2022. júl. 4. 12:10
 3/25 anonim ***** válasza:
98%
Kielégítő volt olvasni. Szépen beleszaladtál a pofonba, ahogy azt kellett.
2022. júl. 4. 12:14
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a visszautasítással összekötõtt fasszal megkínálás meg önmagában is a világ legundormányabb lekoptató módszere.
2022. júl. 4. 12:15
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Te, egyértelműen. 😂

Ha letiltott, akkor minek figyelgeted, én ezt nem értem. Gondolom nem is öt perc alatt jött össze a nő a barátjával, tehát ki tudja mióta foglalkozol vele. Engedd ezt el, mert kicsit gáz így.

2022. júl. 4. 12:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem őt figyelem, a barátját látom mert van közös ismerősünk és mindig feldobja a hírfolyam, hogy mit tölt fel. De élőben is szoktam őket látni mert közel dolgozunk egymáshoz. Utánam vagy 3 héttel már randizgattak.
2022. júl. 4. 12:20
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem gyerekes vagy, míg a másik srác tudta mit akar, férfiként viselkedett, és meglett a gyümölcse.
2022. júl. 4. 12:20
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
De nyomi vagy
2022. júl. 4. 12:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem fért bele a korkülönbség, az új srácnak meg igen, és boldog az új barátnőjével. Keress fiatalabbat akit fel tudsz vállalni.
2022. júl. 4. 12:37
 10/25 anonim ***** válasza:
3%

Ha a 31 éves pasi családot akar, akkor valószínűleg csak egy futó kapcsolat lesz neki ez az egész, azzal a közel 40 éves nővel. Egy 31 éves pasi tud egészséges gyereket nemzeni, egy közel 40 éves nő esetben azonban már nem ennyire egyszerű a helyzet.

Ráadásul mikor a pasi 40 éves lesz, a nő már közel 50, aki ha nem egy Melania Trump, akkor ciki lesz vele lenni egy annyi idős pasinak. Szóval ha komoly az érdeklődése, akkor hamarosan hagyja ezt a nőt.

A történetből számomra az is tanulság, hogy nem mindig kell megmondani egy nőnek, hogy csak a szex kell. Ez csaj egyáltalán nem érdemelte meg az őszinteséget, hiszen nem tudta azt értékelni. Simán visszaírhatott volna neked, hogy "köszi az őszinteséget, de inkább nem." Egy ilyen embernél az lett volna a megoldás, hogy randizgatsz vele addig, amíg le nem fekszik veled. Utána meg egy kb. két hét múlva megmondtad volna, hogy neked ez nem megy, és így finoman le tudtad volna koptatni.

2022. júl. 4. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!