Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már ilyen?
Februárban kezdtem a mesterképzést és az egyik órán megismerkedtem egy külföldi sráccal aki itt volt erasmuson.
Nem beszéltünk túl sokat, de abból a kevésből úgy tűnt sok a közös pont, közös érdeklődés. Nagyon intelligens.
Elsőre megfogott, villámcsapásként ért, életemben egyszer volt ilyen velem, még fiatal tini koromban. De ezen kívül soha senki nem fogott meg elsőre ennyire, amikor még az ember nem is ismeri a másikat, de elsőre érzi, hogy több van mögötte. Nem csak a külseje miatt, sőt.
Természetesen az első benyomás nem jelent sokat, hiszen fals képet mutathat, ezzel tisztában vagyok.
Igazából nem egy társaságba kerültünk így nem lett szorosabb a viszony, meg csak ebben a félévben volt itt, így sok értelmèt nem látom keresni.
Félév vége óta véletlenül összefutottunk párszor teljesen random helyeken. Azóta is egyfolytában csak rá gondolok, meg mindegyik találkozás kicsit "sorsszerű" volt.
De továbbra is csak az van bennem, hogy rögtön az első pillanatban mennyire megfogott, hogy mennyire ritka ez (nekem) és hogy mennyire jó.
Veletek is volt ilyen, hogy valaki hirtelen ennyire megfogott, hogy nem tudtatok másra gondolni? Mi lett belőle?

Van. Első pár alkalommal mondjuk annyira nem fogott meg, de tél volt, sötét és annyira nem látszódott belőle semmi. De aztán.. Volt olyan, hogy mentem volna be a boltba, ő meg jött volna ki. Megálltunk, és néztük egymást. Az a szem. Te jó ég
. :D Nagyon kék, szép.

Egyszerűen csak marhára zavar, hogy nem próbáltam vele jobban szóbaelegyedni, jobban összeismerkedni/megismerni.
Lehet nem lett volna belőle semmi, de lehet, hogy mégis.
Soha többé nem akarok ilyet:D
Akkor inkább utasítsanak vissza.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!