Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idős korig használható a nőkre a "csaj" szó?
Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 20:39
1/9 anonim 

válasza:

Bármeddig. A lányt nem használnám viszont magamra egy kor felett
2/9 anonim 

válasza:

Szerintem nem is feltétlenül kortól, hanem inkább érettségtől függ. Persze azért egy 30 évest nem hívnék csajnak. Főleg, hogy én senkit se hívok így.
3/9 anonim 

válasza:

Szerintem attól függ,hogy mennyire tartja jól magát,de leginkább a beállítottságon, kisugárzásodn múlik. Ismerek belevaló jófej,jó kedélyű viccelődős jól kinéző 50 éves nőt akire képes vagyok ezt mondani. És nem azért,mert értetlenül viselkedne, 2 velem egyidős gyereke van akiket tisztességesen felnevelt egyedül.
4/9 anonim 

válasza:

Ha a kort nézzük, akkor olyan 25.
De ahogy a többiek mondják, egyáltalán nem a kortól függ. Hanem hogy hogy tartja magát, milyen a beállítottsága, természete.
5/9 anonim 

válasza:

Stílus kérdése is, mikor 4-5 vidám bácsi vagy néni összenevet, hogy na az öregcsajok, az szerintem jóízű is lehet, nem feltétlenül bántó vagy sértő.
Nekem a nénibácsi már 70-80 évet jelent.
6/9 anonim 

válasza:

Nálam annak függvénye, hogy milyen kapcsolatban vagyunk, ha közeli, akkor csajnak mondom és ha ő is szereti ezt. Amúgy idegennek nem mondanám, hogy "csaj"...
8/9 anonim 

válasza:

45, de persze csak akkor ha fiatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!