Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi lop néz, az mit jelent?
Figyelt kérdés
A nőjével írkál és közben engem figyel, mikor épp nem látom. Kollégáim mondták, hogy bár én nem veszem észre, de mindig néz, amikor totál benne vagyok valamiben. A pasinak van barátnője. Egy új, nem közvetlen kollégámról van szó. Ilyenkor mi történik vagy mi a helyzet? Direktbe nem nagyon mer nézni, de azért kb 3-szor előfordult, de akkor sem mosolygott meg semmi. Csak baromira vizslatott. Nem tudom ezt egyelőre hova tenni.2022. júl. 2. 09:38
1/3 anonim 

válasza:

Mit nem lehet ezen hova tenni? Bejössz neki, lehet meg is fektetne, csak zavarja, hogy van egy nője.
2/3 anonim 

válasza:

Lopva néz, tehát lopni, csalni akar.
3/3 anonim 

válasza:

Lehet, ilyen rondát még a kalendáriumban sem látott, azért néz:DDD
Kérdezd meg tőle...Mit nézel???
Nehéz az élet:DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!