Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségnek jobb lenni, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségnek jobb lenni, mint csak barátnőnek?

Figyelt kérdés

Csak barátom van, de még nem volt se eljegyzés, ebből fakadóan házasságban sem élek.

De valahogy így online, a közösségi médiában azt látom mennyivel jobb azoknak akik házasok. Eleve nem az van nekik kiírva kapcsolatban vele:xy, hanem az, hogy xy házastársa. eleve valakivel házasságban élni nagyobb lépcsőfok, mint csak valakivel együtt járni. A feleség meg 2-3 gyerekkel is be van már biztosítva, tuti nem fogják csak úgy ott hagyni, de egy barátnőt meg igen, akár mindenféle magyarázat nélkül is.

De még válás esetén is a gyerekek örökre összekötik őket, tehát még úgy is örökre kapcsolatban maradnak, bár már nem úgy.

2022. jún. 30. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

elég hülyén gondolkodsz, te biztosítékot akarsz a kapcsolatodra , hogy ne hagyjanak el. A te házassági vágyakozásod nem ugyanaz mint jónéhány más embernek, te címlapra vágysz dicsőségre, ujjongásra , biztosítékra.

elválni azért válnak el kevesebben, mert több papírmunkával jár és pénzzel.

gyerekek esetében szintén a pénz a lakhely és a papírmunka okoz problémát

ha pedig mindkettő van....az nagyon sok idő és sok pénz.

De az emberek egy része így is lesz**arja és elválik

2022. jún. 30. 22:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, kérlek ne! Már a sokadik vagy, akitől ezt hallom/olvasom. Aki le akar lépni, hidd el, házasként is le fog lépni, akár mindenféle magyarázat nélkül is. Nálunk a családban is volt erre példa.

A barátnőm is mindig ezt hajtogatta, hogy vegye el feleségül a párja, mert papír nélkül könnyű lelépni. 8 év után összeházasodtak, világra szóló lagzi, aztán két év múlva elváltak, eladták a házat.

A házasság nem feltétlen biztosíték arra, hogy komolyabb a kapcsolat!

2022. jún. 30. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tök mindegy, mi van kiírva a neten?

"A feleség meg 2-3 gyerekkel is be van már biztosítva, tuti nem fogják csak úgy ott hagyni, de egy barátnőt meg igen, akár mindenféle magyarázat nélkül is."

Mi van???? Mire vagy bebiztosítva? Semmire. Ha tönkre megy a kapcsolat, akkor válás lesz. Az miért jó neked, hogy semmilyen esetben nem fognak otthagyni? A válások 70%-át a nők kezdeményezik.

2022. jún. 30. 22:16
 4/8 anonim ***** válasza:
A házasság sincs betonba öntve! Nincs jobb, rosszabb, 2 emberen múlik, hogy mit akarnak. Ha gyerek van az már eleve örökre összeköt, legalább is 2 érzelmileg érett, felnőtt embert, aki a gyerekét mindenek előtt szereti, a házasság meg olyan elköteleződés, ami jogilag is kötelez, és az örök ígéretét is nyújtja.
2022. jún. 30. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőkènt könnyebb kilépni egy kapcsolatból, a feleség papírmunkàval jàr
2022. jún. 30. 22:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Én valahogy irtózom a barátnő megnevezéstől, olyan idétlennek érzem egy bizonyos kor felett. Alapvetően magára a házasságra nem vágyok, de a jelenlegi párommal nagyon szeretném. Úgy érzem, hogy akkor lenne kerek a sztori, ha férjemnek hívhatnám. Illetve mostanában a munkahelyemen tapasztalom, hogy több előnnyel jár, ha valaki férjezett. Eddig velem egykorúakkal dolgoztam (25-30 közöttiekkel), most 40+os nőkkel és nagyon elegem van belőle, hogy mindig engem próbálnak ugráltatni, mondván, hogy nekem nincs családom, akikhez haza kellene sietni. (családom messze él, egyedül élek, vagyis ingazom, mert a párom sem a fővárosban él. De nem igazán érdekli a kolleginakat, mert ez szerintük nem számít, amíg nem hivatalos.)
2022. jún. 30. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, erről eszembe jut egy volt munkatársam, aki lesajnált engem rendesen, mert 7 éve együtt vagyok a partneremmel és nem házasodtunk még össze. Őt nem egészen egy év után megkérte a pasija, rá félévre összeházasodtak, 4+ milliós lagzi, képek a Facen, Instán, 8 hónap múlva meg elváltak. Tudom, csúnya dolog a káröröm, de nem bírom ki, hogy ne röhögjek egyet magamban rajtuk, amikor eszembe jutnak.

Vagy a partnerem jó barátja, aki jött a "mikor házasodtok már, már illő volna" szöveggel. Közben elváltak ők is, de most megint házasodik, meg is hívtak. Gyerek is van amúgy. Szép nagy család. :D

2022. júl. 1. 01:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs be biztosítva senki házassággal.Eltud költözni valaki válóper nélkül is.Azbis sok esetben előfordul,hogy nem válnak el hivatalosan de csak élnek egymás mellett.
2022. júl. 1. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!