Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K...va lennék, hogy barátom van?
Anyám azt mondja nem k....rvát nevelt. Összesen volt 2 férfival szexuális kapcsolatom, velük jártam is, most van egy párom, 28 éves vagyok. Mikor a barátom elmegy tőlünk anyám mindig b....gat valamivel pl. kefélni arra van eszem, de másra nincs.
Azt mondja, a barátom úgy is elfog hagyni, ha összeköltözünk, mert ha ő nem tud kijönni velem, akkor a barátom is elfog engem zavarni.
Azon persze élvezkedik, ha valami kudarc ér, akkor mondja nekem, hogy ő megmondta, azt többször is szereti elmondani, de ha siker ér, akkor azt sose mondja.
Van egy nővérem, aki szeret neki árulkodni rólam, ha nincs itthon, még a telefonon is beszámol arról mit csinálok. Ő anyám szemében nem k...va, pedig több pasival volt viszonya, mint nekem, bár most nincs párkapcsolata.
Anyám mindennap veszekszik velem valamiért, és nem érti mi bajom van azzal hogy ő azt mondta nem kurv...t nevelt, mert ő ezzel nem azt értette hogy az vagyok, csak nem akarja hogy azzá váljak. A nővérem mindenben egyetért vele. Provokál engem folyamatosan, volt hogy én is mondtam már rá torkomszakadtából dolgokat, bár tudom ez nem helyes, azt is mondta fogyatékos és őrült vagyok, akinek elmegyógyintézetbe lenne a helye, ha visszaszólok.
Miközben ha együtt megyünk is valahova, ő meresztgeti a szemét rám, hogy ha valami rosszat mondtam valahol, akkor tudjak róla. A testvéremre sose.
De ha ő veszekszik velem, és nem segítek rajta semmit, akkor én aljas szemét vagyok, meg hogy milyen gyerek vagyok én, nem segítenék rajta sose semmit. Ha csinálok valamit itthon vagy nem jó, vagy azt mondja semmit sem csináltam. Azt mondja az isten megver, amiért anyámat mindig bántom.
Azt mondja bezzeg a barátommal milyen kedves tudok lenni, meg hogy az ő fenekét hogy kitudom nyalni. A barátomra is mindenféle jelzőt mond, koszos, piszkos stb. De anyámnak mindenben igaza van.
Ha beteg vagyok is, azt mondja azért mert állandoan a barátommal kefélek.

""közöd?", "ne pofázz bele""
Prolik vagytok, he?

28 évesen miért laksz még otthon? Miért nem lehet a baratoddal közösen fizetni albérletet?
Dolgozol?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!