Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Direkt tüntetik fel magukat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt tüntetik fel magukat jó színben a férfiak a nő előtt aki tetszik nekik?

Figyelt kérdés

Ti is észre vetéttek már ezt? Vagy jelent ez valamit, ha kb 5 perc alatt ledarálja a szerinte jó tulajdonságait?

Egyedül él, főz, mos, jól keres, sokat költ egy randin.

Ezeket tényleg kb 5 perc leforgása alatt megtudtam róla. Jól érzem, hogy ilyenkor ez szándékos?

2022. jún. 30. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki marketingel. Senki nem teljesen önmaga. Valakinek ez a marketingje, hogy ő nem olyan, mimt a többiek, ő őszinte. De ez is csak egy brand.
2022. jún. 30. 12:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Nyilván nem, de az első benyomás nagyon fontos. A szürke hétköznapok jönnek majd úgy is és szépen módjával lehet adagolni a kevésbé jó illetve a rossz tulajdonságokat is.

De mivel mindenki a jókkal kezd, ezért neked is azzal kell, mert különben esélytelen vagy.

2022. jún. 30. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
"Nem vagyok önmagam, ezért senki nem az, bibibí."
2022. jún. 30. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Inkább: "Senki nem önmaga, úgyhogy én se lehetek az" 😉
2022. jún. 30. 12:57
 15/20 anonim ***** válasza:
mint mindenki más is
2022. jún. 30. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Miért, a nők nem?

N

2022. jún. 30. 14:07
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
En pont forditva csinalom, hagyom, hogy o vegye eszre. Mivel muvelt, ertelmes not kerestem, ezeket a gatakat feszegettem, jopar temakorben otthonosan mozgok. A felszines dolgokat meg rovidre zartam. Mukodott. Tobb randipartner is megemlitette, hogy onazonos vagyok, pedig nulla onmarketing volt benne, nekem ennel nagyobb dicseret nem is kell. Sokkal jobb, ha ok tesznek fel a magasabb polcra maguktol, mintha elore beharangoznam es utana meg kuzdenem kell erte, hogy hozzam a szintet.
2022. jún. 30. 14:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Te talán nem az előnyeidet domborítod ki? Nem onmarketing ez vagy hivalkodás,hanem a masik felé pozitivitás közvetítése.Ez teljesen renben van.

Persze ez nem azt jelenti hogy túlzasba kell esni és össze vissza hazudozni indent.

Egy állásinterjunk is az érdekli a munkaadót, hogy mihez értesz,mik az előnyeid masokkal szemben,nem pedig hogy mi az,amihez fingod nincs.

2022. jún. 30. 14:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Én simán elmondom a jó és a rossz tulajdonságaimat is. Nem lenne jó érzés, ha csak a jóba szeret bele. Mintha a fiatal Claudia Schiffer fényképével ismerkednék - ha valaki azt mondaná, szép vagyok, nem jelentene semmit, mert az nem én vagyok.
2022. jún. 30. 16:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem direkt... minden férfi azt akarja, hogy önállótlan tuskónak gondolják
2022. jún. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!