Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokra vihettem volna ha alájuk fekszem. Megbántam? Azóta nem sokra viszem?
Már a második lehetőséget szalasztom el, olyanra vihettem volna, amire most már belátom, hogy én önerőből sose vihetem. Gondoltam megy majd nekem nélkülük is, nem olyan lány vagyok. De valójában még be is jöttek külsőre, és a barátnőm szerint nekem is jót tenne a szex, mert az első szerelmem óta senkim sincs. Azt mondja balek vagyok. Most már én is elgondolkodom...
Azóta már gazdag lennék, és nem azért mert fizetnek érte, hanem olyan kapcsolatrendszert kaphattam volna ettől a két pasitól, ami vitt volna felfele.😔

tévedsz
attól, hogy te rábuksz 1-1 brére, attól még nem lenne se szép házad se szép autód
ez csak álom és mese az esetek 99%-ban
rábuktál volna, nagy valószínűséggel semmi sem változott volna, mivel a projektek hozzáadott értékéhez semmit nem tesz hozzá h binád van és odaadtad
személyes tehetség, networking... anélkül is működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!