Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokra vihettem volna ha alájuk fekszem. Megbántam? Azóta nem sokra viszem?
Figyelt kérdés
Már a második lehetőséget szalasztom el, olyanra vihettem volna, amire most már belátom, hogy én önerőből sose vihetem. Gondoltam megy majd nekem nélkülük is, nem olyan lány vagyok. De valójában még be is jöttek külsőre, és a barátnőm szerint nekem is jót tenne a szex, mert az első szerelmem óta senkim sincs. Azt mondja balek vagyok. Most már én is elgondolkodom...
Azóta már gazdag lennék, és nem azért mert fizetnek érte, hanem olyan kapcsolatrendszert kaphattam volna ettől a két pasitól, ami vitt volna felfele.😔
2022. jún. 30. 09:31
11/26 A kérdező kommentje:
Igen csak nekem olyan megalázó volt hogy nem szerelemből fekszenek le velem hanem mert egy darab húst látnak bennem. De visszagondolva legalább nyertem volna valamit, így meg semmit.
2022. jún. 30. 10:36
12/26 A kérdező kommentje:
Most már 29 évesen nem vagyok kelendő. Fiataloknak azt mondanám ragadják meg a lehetőségeiket mert ha nem teszik rámehet az életük.
2022. jún. 30. 10:37
13/26 anonim 

válasza:

Hát igen, de ahogy írtad, így unalmas lesz az életed.
Vagy, ha úgy jobb neked akkor várj a szerelemre és ne szexelj addig.
De nem leszel kevesebb, ha addig is élvezed az életet.
14/26 anonim 

válasza:

Igaza van a barátnődnek. Szingli vagy, tetszett is a pasi, profitálni is tudtál volna a kapcsolati hálójából. Igen, balek vagy.
15/26 A kérdező kommentje:
Akkor azt hittem az önbecsülésem többet ér. Sokan vélekednek így. De ez akkora kamu. Semmi sem történik igazából.
2022. jún. 30. 10:47
16/26 Mathus 

válasza:

a kérdésre: ez egy urban legend, hogyha "ejtőernyős" vagy, az fogja boostolni a karrieredet, nulla szakmai hiteled lesz, mégha jó is vagy, könnyen "rádég", hogy honnan jöttél. amivel tényleg sokat érsz, azok a laza kapcsolatok, a távoli ismeretségek/barátságok. azokhoz meg nem kell szexelni senkivel, egyszerűen csak nyitottnak kell lenni, meg ápolni a meglévőket. nem lemondani senkiről, nem elengedni senkit.
17/26 anonim 

válasza:

15.kinek mi, én nyugodtan alszom, sosem voltam érdekből senkivel egy percig sem, mondjuk nem is szorultam rá, de valószínű nem tudtam volna többet tükörbe nézni az biztos. Örülök, hogy így alakult.
18/26 anonim 

válasza:

"Akkor azt hittem az önbecsülésem többet ér." Miért gondoltad meg magad azóta?
19/26 anonim 

válasza:

A qva az qva akáhogy is szépítjük, körbeírjuk. A kérdező nem az, szerencsére van még értelmes nő. Talán meg is ismerkedem vele.
20/26 anonim 

válasza:

Ismerek egy két nőt akik igen sokra vitték, nem kell több milliárdra gondolni, de jól élnek, mert van üzletük, vállalkozásuk és soha senki alá nem kellett feküdniük. Az egyiknek fodrászata van, a másik ügyvéd a harmadiknak utazási irodája, őket jól ismerem. Nem csak fekvéssel lehet karriert csinálni, aki csak avval tud az elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!