Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogy viselkedtek egy olyan férfival, aki durván megbánt titeket?

"aki durván megbánt titeket?"
És ki (lenne) ő nekem, amikor ez történik?

Ha tehetném, természetesen ugyanolyan fájdalmat okoznék neki amilyet ő nekem, de erre a legtöbb embernek nincsen módja. Hiszen nem számít annak a másiknak, mindegy mit csinál.
Így inkább elkerülöm.

Én voltam ilyen helyzetben.
Eleinte nagyon kedves volt az illető.
Túl kevés önbecsülésem volt édesanyám halála után közvetlenül, ezért valahogy eljutottam odáig, hogy kibéküljünk.
De ez a kibékülés úgy sikerült, hogy már lemondtam az egészről - és aztán csodák csodája valami megérzés folytán mégiscsak helyrejöttek a dolgaink.
Jóideje (már 1 éve!) megszűnt mindenféle konfliktus közöttünk és teljes a harmónia újra - mint régen!

Hát sajnálom, kérdező...
Talán lesz jobb majd, ha eljön az ideje!

Akinél volt lehetőség, azt én is bántottam, de volt sajnos akinél nem volt alkalmam rá, de őszintén remélem, hogy még lesz.
Fizikailag nem szokásom, inkább szóban bántok, ha engem bántanak és az bizony betalál. Nem igazán tudom visszafogni magam ezekben a helyzetekben, még mindig megvannak a lelkisebek miattuk, úgyhogy csak azt bánom, hogy nem tudtam a másikat is lecseszni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!