Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti hogy viselkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogy viselkedtek egy olyan férfival, aki durván megbánt titeket?

Figyelt kérdés
Általánosságban is érdekel, de ha valaki meghallgatná a teljes sztorit, az írjon rám.
2022. jún. 29. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy. Hatat fordítok neki és ignorálom.
2022. jún. 29. 18:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekel a teljes sztori, bár valószínű többet hallani se akarnék az ilyen emberről.de persze attól is függ mi az a durva megbantas, lehet ami neked az nekem nem és fordítva.
2022. jún. 29. 18:50
 3/10 anonim ***** válasza:

"aki durván megbánt titeket?"

És ki (lenne) ő nekem, amikor ez történik?

2022. jún. 29. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tehetném, természetesen ugyanolyan fájdalmat okoznék neki amilyet ő nekem, de erre a legtöbb embernek nincsen módja. Hiszen nem számít annak a másiknak, mindegy mit csinál.

Így inkább elkerülöm.

2022. jún. 29. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is szívesen elolvasom, küldhetsz privit.
2022. jún. 29. 20:38
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

Én voltam ilyen helyzetben.

Eleinte nagyon kedves volt az illető.

Túl kevés önbecsülésem volt édesanyám halála után közvetlenül, ezért valahogy eljutottam odáig, hogy kibéküljünk.

De ez a kibékülés úgy sikerült, hogy már lemondtam az egészről - és aztán csodák csodája valami megérzés folytán mégiscsak helyrejöttek a dolgaink.

Jóideje (már 1 éve!) megszűnt mindenféle konfliktus közöttünk és teljes a harmónia újra - mint régen!

2022. jún. 29. 20:43
 7/10 A kérdező kommentje:
6# az én esetem nagyon nem ilyen.
2022. jún. 29. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, kérdező...

Talán lesz jobb majd, ha eljön az ideje!

2022. jún. 29. 20:50
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Akinél volt lehetőség, azt én is bántottam, de volt sajnos akinél nem volt alkalmam rá, de őszintén remélem, hogy még lesz.

Fizikailag nem szokásom, inkább szóban bántok, ha engem bántanak és az bizony betalál. Nem igazán tudom visszafogni magam ezekben a helyzetekben, még mindig megvannak a lelkisebek miattuk, úgyhogy csak azt bánom, hogy nem tudtam a másikat is lecseszni.

2022. jún. 29. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kedves és mosolygós maradok vele. A megbántást és hasonlókat megbocsátom de nem feledem. Ha ugyanazt csinálnám mint, ő akkor olyan lennék én is. Nekem nem jött be. Én is csináltam azt, hogy ugyanúgy bántottam amint alkalmam volt rá, de sajnos nem olyan vagyok. Nekem fájt megtenni, mert állandóan pörgött a szemem előtt, amit velem tett. Plusz az, hogy b@szki én is ugyanolyan lettem. Úgyhogy a válaszom az, hogy én továbbra is megmaradtam embernek. Ilyenkor bűntudatot keltettem bennük, hiszen én továbbra is kedves voltam. A bűntudat meg felemèszti az embert. De ez csak egy tipp. Nem biztos, hogy másnak is bejön.
2022. jún. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!