Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ezen felett elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezen felett elmenni? Belenyugodni?

Figyelt kérdés

3 évig voltunk együtt viharos szakítás lett a vége de az tény hogy szeretjük egymást.

1 hónapja lett vége. 2 hete találkoztunk és a szemembe mondta hogy nehéz ez a felejtes dolog, meg mindig nagyon szeret .

Erre mondja tegnap barátnőm hogy csajjal látta, nem fogták egymás kezét, buszmegállóban látta őket de olelkezdtek, caokolztak.

Ilyet mond és 2 hét múlva csaja van?

Most vagy hazudott vagy nem, de a kkor a csajt használja ki.

Borzalmasan érzem magam én mindig nagyon szeretem őt, légyszívesebben helyrehoznam amit elrontottunk de hát neki már új párja van ami felett nehéz Elmennem.

2022. jún. 29. 08:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Nektek pasiknak ilyen könnyen megy ez? :(
2022. jún. 29. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Egyszerűen. Így könnyebb felejteni. Ti is így csináljátok ezt nők.
2022. jún. 29. 08:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát én nem :( ezért vagyok ennyire ki.

Nem tudok 1 hónap után sem úgy pasira nézni nem hogy legyen valami köztünk. :(

2022. jún. 29. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

"Most vagy hazudott vagy nem, de a kkor a csajt használja ki."

Lehet, egyik sem, csak kétségbeesetten próbál felejteni.

2022. jún. 29. 09:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolathoz két ember kell. Te hiába akarsz helyrehozni egy kapcsolatot, ha a másik fél nem tesz érte semmit, akkor megette a fene az egészet. Ha ő már továbblépett akkor te sem tehetsz mást csak azt, hogy megpróbálod feldolgozni magadban a történteket, és tanulsz belőle.

Nem egyformák az emberek. Van akinek több időre van szüksége a felejtéshez, de vannak akik inkább beleugranak egy új kapcsolatba, mert így könnyebb nekik (nem biztos, hogy tartós lesz).

Próbálj nem foglalkozni az exeddel, és amennyire lehet elkerülni. Nem kell végignézni hogy mit csinál (és a barátnőd se jelentsen róla), mert így nem fog menni a továbblépés.

2022. jún. 29. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő ezt helyre akarná hozni, nem másik csajjal lenne.
2022. jún. 29. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Vigasz csak a csaj. Probalkozna vele de nem az igazi.
2022. jún. 29. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
Kit érdekel mi van veled
2022. jún. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!