Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mi olyan izgató abban, ha?
Figyelt kérdés
Kapnak egy nőtől pucér képet, videót? Tényleg felizgulnak rá?
Mert engem nőként ezek a dolgok nem hoznak lázba.
2022. jún. 28. 19:42
11/12 A kérdező kommentje:
Én csak annyit írtam, hogy NEKEM nőként nem izgatóak az ilyen képek! Nem pedig általánosítottam. Persze nem lepődök meg, hogy az alacsony %-on állók nem tudják értelmezni, amit írtam...
Többieknek köszönöm!
2022. jún. 28. 20:22
12/12 anonim 

válasza:

Én nő vagyok, de amikor először láttam félpucér képet a páromról akivel akkor még ismerkedtünk, nagyon felizgultam. Ott csak a felsőteste volt látható. Később voltak pikánsabb képek is.. én egyszerűen csak vágytam rá, nagyon bejött amit láttam és ez lett az eredménye. Ez egy picit valóságosabb vagy közelibb mint egy ugyan ilyen kép egy idegenről, így kicsit intenzívebb a hatása is. Férfiaknál gondolom hasonló okok. Csak azért írtam le mert ez nem kizárólag a férfiakra jellemző, bár náluk talán ritkábban kell személyiség alapú vonzalom is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!