Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mi olyan izgató abban, ha?
Figyelt kérdés
Kapnak egy nőtől pucér képet, videót? Tényleg felizgulnak rá?
Mert engem nőként ezek a dolgok nem hoznak lázba.
2022. jún. 28. 19:42
1/12 anonim 

válasza:

Mivel a férfiak vizuális típusuak nagy átlagban és maga az élmény, hogy "na pont nekem sikerült valakitől kikunyerálnom egy punis képet" már megy is át a bohóc polirozásába és ennyi a történet. Míg a nők meg főleg sztorikat szeretnek farok képek helyett és arra "gerjednek"/masztiznak, ha a férfi jól tud mesélni történeteket stb.
2/12 anonim 

válasza:

Igen, tényleg. És a haveroknak is megmutatják, szóval csak óvatosan!
3/12 anonim 

válasza:

Számomra izgató, de csakis olyan személytől, akit igazán szeretek 😊
31/N
4/12 Mathus 

válasza:

a kérdésre: ha férfiként férfiaktól kapnák képeket az engem sem hozna lázba, szóval heteró vagy, téged azért nem érdekelnek a női képek.
5/12 A kérdező kommentje:
1: köszi a tényleg hasznos választ! Tehát ezekre a képekre mindig ki is verik?
4: látom átment a lényeg nagyon...🤦 Elfelejtettem írni, hogy csak az válaszoljon, aki érti is a kérdést.
2022. jún. 28. 20:00
6/12 anonim 

válasza:

Máshogy működik az agyunk! Mit nem értesz ezen? Hány éves vagy, 12?!?!?!
7/12 anonim 

válasza:

#5 szinte biztos, de az attól is függ, hogy milyen "játék" megy a kérés elött/közben, de 99,9%,-ra mondanám :D De, mint írtam a löket abban rejlik, hogy siker élményként fogja fel az adott ember, hogy kapott képet és az örömét megis "ünnepli" valamilyen módon (recska)
8/12 anonim 

válasza:

Igen, a férfiak sokkalta vizuálisabbak, mint a nők. Ha pedig személyesen nekik készül akkor izgatóbb, mert személyesebb, mint ami neten van. Ennyi a titok.
9/12 anonim 

válasza:

Egyéne válogatja, nem lehet így kijelenteni, hogy egy nőt se izgat mondjuk pl. egy olyan kollégától kapott kép, aki még tetszik is neki. Láttam én már nőnek a telefonjában is farokgyűjteményt!
10/12 anonim 

válasza:

Ha a nők annyira nem vizuálisak, akkor a Hot Men Dance show-n miért van mindig teltház nőkből, és miért visítoznak önkívületi állapotban egy-egy kivillanó farok láttán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!