Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy egy nő válogat?
Figyelt kérdés
Elitélik a nőket ezért, de miért?
Miért kéne összejönnünk az első férfival, csak azért, h elmondhassuk van valakink?
Szerintem az utóbbi a gáz
2022. jún. 28. 17:45
11/16 anonim válasza:
9: annyi összesen a különbség, hogy rengeteg kérdés születik a nők mint kollektív halmaz irreális és tarthatatlan elvárásairól, és minden hülyeségbe belekötnek, ha egy nő egy válaszban le meri írni, hogy neki elvárásai vannak egyáltalán... azért is született meg ez a kérdés. Fordítva ez nem nagyon van így, általában akkor merülnek fel férfiak esetén a magas elvárások, amikor adott esetben magához képest tényleg kevésbé jogosak.
12/16 anonim válasza:
"cserébe nem tud semmit sem kínálni"
De tud, a pináját.
13/16 anonim válasza:
Csak azok mondanak ilyet akiket kiselejteztèl.
14/16 anonim válasza:
Talán az a baj, hogy ha ennyire válogatnak, és utána biztosan nagyon jó döntést hoznak, miért nem azzal vannak együtt örökké? :D Miért van 10 év alatt 5-8 kapcsolatuk? Ha egy nő mondjuk 5 év alatt 3x szakít, akkor mégsem jól választ? A jó választás azt jelenti, hogy maradsz vele...
15/16 anonim válasza:
14: én speciel nem hiszek az örök szerelemben, és abban hiszek, hogy jó egy olyan kapcsolat is, ami nem tart örökké, ha addig, amíg tart, jó és ad nekem valami többletet a saját magam társaságához képest. Illetve az emberek néha bizony változnak, meg olyan eset is van, amikor az illető mesterien meg tudja magát játszani az elején. Valószínű, ha válogatás nélkül belemennének, 10 év alatt nem 5-8 kapcsolat lenne (bár ez sem fedi a valóságot azért a legtöbb esetben, ahol tényleg válogatnak), hanem 20, még annyira sem működnének.
16/16 anonim válasza:
Én is válogatok, de van egy szint ami már nagyon gusztustalan és sokan ebbe a kategóriába esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!