Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy egy nő válogat?

Figyelt kérdés

Elitélik a nőket ezért, de miért?

Miért kéne összejönnünk az első férfival, csak azért, h elmondhassuk van valakink?

Szerintem az utóbbi a gáz

#randi #ismerkedés #Válógatás
2022. jún. 28. 17:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem ítéli el őket senki, csak a képmutató hazug nőket. Abból mondjuk jó sok van.
2022. jún. 28. 17:46
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Elutasítasnal van egy olyan önvedelmi mechanizmus hogy a masikat lenézni probaljuk hazug r.banc, vagy beképzelt senki, es stb, mert igy a veszteség kisebbnek fog tűnni amit nem kap meg.
2022. jún. 28. 17:48
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Aki emiatt picsog, általában azt érti alatta, hogy "az a gond, hogy a nő válogat, én meg nem jutok túl a rostán". Szerintem is jó, ha valakinek vannak igényei, és nem jön össze bárkivel csak azért, mert "hát végül is nem hánytam el magam, amikor megláttam", és azért gondolkodik és szűr, mielőtt akár randira elmegy valakivel (de ha meg valaki ad esélyt valakinek, aki nem volt annyira lehengerlő, és a randin kiderül, hogy semmi közös nincs bennük, akkor meg ő volt a hitegetős k...a, tipikus). Én olyan dolgokért kapom itt az ívet, hogy válogatós vagyok, hogy szeretném, ha a páromnak nem lenne totál gyatra a helyesírása, ill. hogy ne fizikai közmunkán vagy segélyen éljen Budapesten (úgy, hogy én 30as nő vagyok, korban hozzám illő férfit keresek és átlag feletti a fizetésem... úgy is irreális elvárás :D), ne gondoljunk homlokegyenest mást közéleti dolgokról / hasonló legyen az értékrendünk, ne birkázzon le, amiért beoltattam magam, ne sértegetéssel kezdje az ismerkedést, legyen legalább egy közös érdeklődési körünk...
2022. jún. 28. 17:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők nem kerülnek be a válogatottba.
2022. jún. 28. 17:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, és soha nem is volt az! Mindenki válogat.

Nagyon szomorú világ lenne, ha mindenki az első szembe jövővel összejönne.

2022. jún. 28. 17:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Pont. Ennyi a válasz a kérdésre.
2022. jún. 28. 18:32
 7/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a válogatással önmagában semmi baj nincs. Akár férfi teszi, akár nő. Szerintem fontos, hogy mindenki tudja milyen párt szeretne vagy hogy mire vágyik és annak megfelelővel legyen.

A gond inkább szerintem az, amikor valaki úgy válogat, hogy ő nem tudja ugyanazt nyújtani. Mielőtt összejöttem jelenlegi párommal és aktívan ismerkedtem, botlottam olyan nőkbe akik a Mr. Tökéletest keresték, de ők közel sem voltak azok. Pl volt olyan nő aki kijelentette neki kigyúrt pasi kell. Hozzá teszem ez a csaj eléggé molett volt, nem is sportolt egyáltalán.

Másik eset: ráírtam a csajra társkeresőn, vissza is írt. Elkezdett 1-2 mondatban "sírni", hogy őt alig veszik észre meg stb, mire én elkezdtem neki bókolni (szép arca volt, átlagos testalkattal. Nem volt molett, de volt rajta mit fogni). Erre a reakció nem ám az, hogy köszönöm, hanem hogy "megnézlek már én is téged, ha magas vagy és sportos, akkor talán maradhatsz". Gondolhatjátok, hogy elküldtem melegebb éghajlatra és el is köszöntem. :D Pedig amúgy azt írta aztán, hogy bejövök neki. De nekem ilyen nő nem kell.

Másik csaj:

Van egy 32 éves autóm ami fel van újítva teljesen. A csaj közölte velem, hogy szívesen randizna velem, de az autómba nem ül bele, mert nem új autó. :D A nő egyébként gyári munkás és jogosítványa sem volt, épp akkor csinálta. Kérdeztem tőle akkor, hogy találkozzunk? Egy faluban laksz ahol még vonatközlekedés sincs. Azt mondta nem tudja. Én meg erre azt mondtam tudom és tiltottam. :D

Szóval röviden: nem a válogatással van gond, hanem amikor a nő többet vár el, mint amit ő nyújtani tud.

2022. jún. 28. 18:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
7: ezt aláírom, de ez nemcsak a nőkre jellemző, sőt. Elég itt gyk-n a férfiközösség agymenéseit nézni, hogy "én napi szinten alkoholizálok és túlsúlyos vagyok, mert sok zsíros kaját eszem, de a nőknél fontos, hogy vékonyak legyenek, így vagyunk kódolva, zsíros kaját enni nem nőies... pedig olyan kedves és jó személyiségű vagyok" meg "kedves aranyos ronda, kövér srácként miért nem lehet csinos nőm? miért ennyire felszínesek?"
2022. jún. 28. 18:57
 9/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

8-as! Először gondolkodtam, hogy az írásom végére oda írom, hogy tudom, ez férfiakra is jellemző, mert gondoltam lesz valaki aki ezzel fog jönni, hogy "de hát a férfiak is:D" Csak aztán mégsem írtam oda, mert egyrészt férfi vagyok és a női oldalt tudom írni, másrészt a kérdező is a nőkre vonatkozóan írta ki a kérdését. De nem vitatom, hogy a férfiak között is vannak ilyenek.

2022. jún. 28. 19:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem a válogatással van a baj, hanem azzal hogy a saját ligája feletti férfit akar, viszont cserébe nem tud semmit sem kínálni.
2022. jún. 28. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!