Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fog elmúlni? Belepusztul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog elmúlni? Belepusztulok úgy érzem.

Figyelt kérdés
Nem beszél velem az egyik ismerősöm, ez nagyon fáj.. Munkahelyen mindig találkozom vele, nagyon rossz látni. Egyszer észrevettem hogy néz (mögöttem volt) én meg hátra néztem. Hiányzik nagyon. Azt mondta majd ha lesz kedve velem beszélni akkor majd írni fog. Úgy érzem ez soha nem fog megtörténni. Már 2 hete hogy nem szól hozzám. Azon gondolkodom hogy melóhelyet váltok, úgy könnyebb ha nem látom. Szeretném ha elmúlna ez a fájdalom. Ő is érezheti olyan rosszul magát mint én?
2022. jún. 28. 10:36
1 2 3
 11/21 Mathus ***** válasza:
100%
a kérdésre: ahogyan viselkedik az annak a jele, hogy nem akar tőled SEMMIT. ha melegek vagytok, ő meg még nem biztos abban, hogy coming outolni akar, akkor meg főleg ne erőltesd.
2022. jún. 28. 12:25
 12/21 A kérdező kommentje:
1-es ő fiú én lány...
2022. jún. 28. 13:13
 13/21 A kérdező kommentje:
10-es azt mondta hogy majd beszélünk... ezért várok, mi van ha nem lessz olyam hogy majd?
2022. jún. 28. 13:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Gondolom azt akarja mondani, hogy akar veled szexelni de kapcsolatot nem. Ilyenkor mindig ez van. Azok után, hogy így tojik a fejemre, biztos nem beszelnek vele. Mondd meg neki, hogy te nem akarsz vele beszélni.
2022. jún. 28. 13:25
 15/21 A kérdező kommentje:

14-es: mikor először láttuk egymást úgy hogy akkor már haragudott akkor csak (pont velem szembe jött) néztük egymást.. utána kezdte azt hogy mindig mérgesen nézett rám, pár napja előtte mentem nem tudtam hogy mögöttem van hátranéztem és nézett, el is kapta gyors a tekintetét..

Meg egyszer bár ez nem biztos, úgy érzem figyelt miközben dolgoztam.

2022. jún. 28. 13:29
 16/21 Mathus ***** válasza:
#13: nem lesz, evvan. lesz másik, van rengeteg csaj. munkahelyről nem szerencsés beválasztani, én sosem tettem. ha közösségből akarsz, mert neked az ad biztonságot, akkor jobb egy suli/tanfolyam (én ezt többször tettem, jobb terep), az úgyis végetér egyszer. csak ezért munkahelyről ne lépj ki, a munkahely többet ér ennél, sokkal-sokkal többet. amit érzel az a hormonok, az meg leáll egyszercsak.
2022. jún. 28. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Ne legyél naiv. Az, hogy néz, semmit nem jelent. Ha akarna, beszélne veled. Hány évesek vagytok, hogy ennyire hiszékeny vagy?
2022. jún. 28. 13:37
 18/21 A kérdező kommentje:

16os: én lány vagyok ő fiú :)

Nagyon nehéz ott lenni a melóhelyen. Én ott diákként vagyok, ő rendes melós.

Én nem akartam őt megismerni, ő erősködött végig.

Alapból nem vagyok egy nagy barátkozós típus.

2022. jún. 28. 13:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen most mi a vita tárgya? Miért haragszik?
2022. jún. 28. 13:53
 20/21 A kérdező kommentje:

nem fogadtam meg a tanácsit, nem hallgatok rá

szerinte csak rinyálok

de őt kellene megkérdezni.. komolyan, de nem tudom ki lehetne az aki vele beszélne erről.. lehet talált magának mást akit megtud változtatni..

2022. jún. 28. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!