Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog elmúlni? Belepusztulok úgy érzem.
Figyelt kérdés
Nem beszél velem az egyik ismerősöm, ez nagyon fáj.. Munkahelyen mindig találkozom vele, nagyon rossz látni. Egyszer észrevettem hogy néz (mögöttem volt) én meg hátra néztem. Hiányzik nagyon. Azt mondta majd ha lesz kedve velem beszélni akkor majd írni fog. Úgy érzem ez soha nem fog megtörténni. Már 2 hete hogy nem szól hozzám. Azon gondolkodom hogy melóhelyet váltok, úgy könnyebb ha nem látom. Szeretném ha elmúlna ez a fájdalom. Ő is érezheti olyan rosszul magát mint én?2022. jún. 28. 10:36
1/21 anonim válasza:
Marhára fájhat neki ha nem keres 🤣
Min vesztetek össze?
2/21 anonim válasza:
egy laza békülős pipa aztán megoldódik a csetkérdés
3/21 A kérdező kommentje:
1es, úgy gondolod hogy ha nem keres akkor neki nem fájhat a dolog??
2022. jún. 28. 10:56
4/21 anonim válasza:
Nem ismerjük, és nincs háttérinfó se. Nekem volt már olyan, hogy valakivel azért nem beszéltem, ignoráltam, mert 128-adszorra is csalódást okozott, megbántott. De az is lehet, hogy már valóban nem akar foglalkozni veled.
5/21 anonim válasza:
Nekem jot tett az amikor ennyire vágytam valakire hogy folyamatosan hideg volt elutasitgatott nem nyujtott semmit.le tudtam hűlni egy ido mulva.
A másiknak ez az elutasito ereje adja az erőt nekem is ahhoz, hogy elmuljon a vágy.
6/21 anonim válasza:
Folyt Ha kell menj a falnak 10 szer
Probálkozz 10 szer.elutasit 10 szer. Hidd el 11 edjére már valahogy csökken az a vágy.
7/21 anonim válasza:
Nem értem. Volt koztetek valami, szakitottatok?
Ha csak egy sima ismerős, kit érdekel, hogy nem keres? :D
8/21 A kérdező kommentje:
7es, nem jártam vele, csók, és sok érintés ölelés volt, más nem..
2022. jún. 28. 12:17
9/21 A kérdező kommentje:
Egyszer kerestem azóta amióta nem akar velem beszélni csúnyán lerázott.
2022. jún. 28. 12:17
10/21 anonim válasza:
Hat az ciki. Én nem aláznám magam, hagyd a francba. Minek olyan után futni, aki nem vesz fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!