Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert teszi fel egy no/ferfi csak egyedul magat instagramra vagy Facebookra, de a parjat soha?
Pl utaznak egyutt sok helyre, de a csaj csak egyedul van mindenhol lefotozva, a pasi sosincs ott es meg csak meg sem jeloli bejegyzesben, pedig egyutt mennek mindenhova es allitolag szeretik egymast.
Ez jelent valamit?
Ez különösen akkor undorító dolog, ha a másik kiteszi a kapcsolatban xyz-vel-t, rengeteg közös fotóval, profilképpel, míg az illető csak látványosan magát reklámozza a profilján.
Nem mer felvállalni, várja az igazit, stb.
Én pl azért, mert a párom utal fotózkodni, és rendszerint el is cseszi ha közös kelet akarok nagy ritkán
Kapaszkodj:10 éve vagyunk együtt, nem igen találsz róla képet se Fb, se insta oldalamon. Én ettől még néha teszek ki magamról képet.
Egyikünket sem érdekel random idegen senkik erről most juj mit gondolhatnak. ;)
Ismerosi koromben sok ilyem kapcsolat van. Okai:
- nem gondolja komolyan a kapcsolatot emiatt nem akarja felvallalni
-boldog parkapcsolat,csak nem tartottak fontosnak posztolni a kapcsolatot. A hazassagkotest, kepeket a lakodalomrol viszont mar kiraktak
-rossz a kapcsolatuk, nem szakitanak viszont mar mast keres titokban
-10 eve együtt elnek, harom gyerek, hazassag nem volt, a no csak magarol es a gyerekekrol posztol, evente egy kozos kep kerul ki, mert a pasas sosincs a csaladdal, se kozos nyaralas, semmi.
-Van egy eset, ahol a nö a a lakodalomrol is csak olyan kepeket posztolt, ahol nincs rajta a ferj, terhesfotozas szinten egyedul. Elindult a pletyka ismerosi korben, hogy biztosan szegyelli ahogy a pasija kinez.
Én kb egy képet raktam ki paromról. Neki Facebookja sincs.
Amúgy se vagyok nagy posztolós.
Ettől még felválaljuk egymás és szeretjük egymást.
N 30
Ismerek olyan 30-as, egyébként boldog házasságban élő nőt, akinek a férje soha, egyetlenegy képet nem oszt meg a feleségéről. Az oka pedig az, hogy feleség semmilyen formában nem akar megjelenni közösségi oldalakon.
Egy FB profilja van munka miatt, de ott is hátulról van fotózva.
Ja, és fériben is ismerek ilyent. Nem kell kombinálni. nem az a szaros fa$búk a világ közepe.
Minek megosztani? AKi ismeri a párt személyesen vagy közelebbről, úgyis tudják. A többi pletykás vénasszonyak/pasinak pedig ne legyen jobb dolga, mint kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!