Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elakarok felejteni valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakarok felejteni valakit, de nem bírom, miért van ez?

Figyelt kérdés

Kicsit költői a kérdés, mert egyértelmű válasz nem hiszem hogy lesz, már hónapok óta kutatok iránta de nem nagyon találok...

Kb 5 hónapja találkoztam neten egy lánnyal, még csak nem is társkereső appon, az elejétől kezdve kedveltük egymást, de kb 2-3 hét után összekaptunk és azóta nem beszélünk. DE... 5 hónapja minden nap, majdnem minden órában itt van a fejemben, nem bírom elfelejteni, és már rohadtul idegesít, hogy saját magam ellensége lettem. Külsőre nem különösebben jött be, belsőben is csak annyiban egyeztünk kb hogy ugyan olyan zenéket szerettünk, meg a humorunk hasonló volt.

Voltak már rendes barátnőim, voltam már szerelmes is, soha nem okozott gondot akár évekig tartó kapcsolat vége után tovább lépni, de ez itt egy semmi, soha nem is találkoztunk, nem is beszélgettünk telefonon, csak chat. Ja, és nem vagyok már hormonzavaros tinédzser sem. Előtte semmi bajom nem volt soha, 27 éven át mentálisan és fizikailag teljesen egészséges voltam, de amikor "szétmentünk" depressziós lettem, szorongás, egy szó képes volt elszakítani a cérnát bennem és összepöndöröttem mint egy beteg barackfalevél. Azóta szerencsére úgyahogy összekalapáltam magam, de a gondalata a mai napig velem van minden nap, minden órában.

Mi a franc folyik itt? Én sem értem... Nem reménykedem abban sem, hogy egyszer lesz valami, simán lemondanék róla ha ezzel eltűnne a fejemből, olyan szinten elegem lett hogy elköltöztem 3000 km-re egy full idegen országba, hátha majd itt minden jobb lesz, az új környezet stb... majd ez segít és elfeldteti, hát abszolút nem.

Azt sem mondanám, hogy csettintésre megőrültem, mert előtte az ég világon semmi bajom nem volt, éldegéltem a boldog kis világomban.

2022. jún. 25. 15:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#9 wow, ez most nagyon meglepett, legfőképp azért mert olyat említettél ami nálam is volt, de nem említettem itt. Hogy amikor 2 hónapja beszéltem vele egyszerűen semmit nem éreztem, úgy értem régen tökre elhülyéskedtünk meg minden, most meg abszolút nem éreztem, hogy ezt az énemet kellene hoznom, én is olyan "diplomatikus" és hideg voltam, de nem azért mert megjátszottam volna magam... és amikor nem beszéltünk többet kezdődött minden előröl...

De mit lehetne kezdeni ezzel az egésszel? Úgy értem hogy véget érjen... ha ez tényleg egy jelenség, akkor sokan mások is átmehettek ezen, én nem akarok egy életen át szenvedni így :/ De hiába keresek rá a neten, semmit nem találok, egyetlen egy dolog ami ezt írja le, de az meg ezotéria és nem tudományos, ami nem vehető alapul :( (twin flame)

2022. jún. 25. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Mi is többször beszélgettünk már. És minden alkalommal úgy voltam ahogy írod. Amíg beszéltünk, nem éreztem semmit. Szinte közömbösség. Mintha megnyugodtam volna, vagy nem tudom. Aztán ismét kezdődött elölről minden ami azelőtt zajlott bennem.

Én nem kerestem a neten választ, de ahogy megnéztem ezt az ikerlángot, hiába badarság nagy része olvasatra, azért egyes dolgokat félelmetes volt olvasni.

Fogalmam sincs mit lehetne csinálni. De mivel maga a szituáció nem enged el engem, így úgy döntöttem, én sem az elengedés mellett döntök.

2022. jún. 26. 00:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, te írtál privátban?
2022. jún. 26. 12:36
 14/16 A kérdező kommentje:
hat nem tudom, valaszolj neki es meglatjuk :D tobb emberrel is szoktam itt beszelni, a nevedet meg nem latom itt
2022. jún. 26. 13:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Úgy sejtettem egyértelmű, hogy a kérdés alatt te írtál-e. :) A #12 válaszra.
2022. jún. 26. 14:01
 16/16 A kérdező kommentje:
akkor igen én voltam :D
2022. jún. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!